Description

Je kunt sport live beleven op elk moment en op elke locatie met de ELEVEN SPORTS app. Mis geen seconde van de actie met de live verslaggeving van La Liga, the Emirates FA Cup, de Capital One Cup, Serie A, Tennis ATP 250 en zoveel meer. Geniet van een groot, divers en exclusief sportaanbod van wereldklasse dat LIVE wordt gebracht op de ELEVEN en ELEVEN SPORTS kanalen en mis geen enkele goal of actie en bekijk de gratis hoogtepunten en clips, die beschikbaar zijn op aanvraag.

Download de gratis app, creëer een account en kijk naar wat je wil, wanneer je maar wil, direct op je IPad, IPhone of iPhone Touch.

Je kunt in de app zelf terecht om een maandabonnement en jaarabonnement aan te kopen bij Eleven Sports.

Algemene voorwaarden
ELEVEN SPORTS: 18+. Alleen in België beschikbaar. Maand- en jaarabonnementen worden automatisch vernieuwd tot ze opgezegd worden. Voor de bijkomende voorwaarden, ga naar www.elevensports.be. Het aanbod kan gestreamd worden via breedband/3G (er kunnen bijkomende kosten aangerekend worden).

Informatie betreffende het jaarabonnement:
* Jaarabonnement: Volledige toegang tot een perfecte line-up van sportactiviteiten op Eleven Sports gedurende een heel jaar, beginnend vanaf het moment dat je je abonneert. Het abonnement zal elk jaar stilzwijgend vernieuwd worden tot het abonnement wordt opgezegd. Prijs van het jaarabonnement: €99,00.

Informatie betreffende het maandabonnement:
* Maandabonnement: Volledige toegang tot een perfecte line-up van sportactiviteiten op Eleven en Eleven Sports gedurende 30 dagen, beginnend vanaf het moment dat je je abonneert. Het abonnement zal elke maand stilzwijgend vernieuwd worden tot het abonnement wordt opgezegd. Prijs van het maandabonnement: €9,99.

* De betaling wordt aangerekend op het iTunes Account op het ogenblik van de bevestiging van de aankoop.

* Het abonnement wordt stilzwijgend vernieuwd, tenzij de auto-renew (automatische hernieuwing) uitgeschakeld wordt ten minste 24 uur voor het einde van de lopende periode.

* Het account zal de vernieuwing van het abonnement en de daarbijhorende kosten vastleggen binnen de termijn van 24 uur voorafgaand aan het einde van het lopende abonnement.

* Na de aankoop kunnen de abonnementen door de gebruiker beheerd worden en kan de auto-renew (automatische hernieuwing) uitgeschakeld worden via de Account Settings.

* Het lopende abonnement kan niet geannuleerd worden tijdens de periode waarin het geldig is.

https://www.elevensports.be/tos

https://elevensportsnetwork.com/terms-conditions

What’s New

Version 4.2

Prestatie-update en bugfixes

Ratings and Reviews

3.7 out of 5
6 Ratings

6 Ratings

Bopy88 ,

Excellente app

App d’excellente facture.
Mais à quand l’ajout de la fonction « caster » vers sa télévision ? Merci.

Samuel Hjk ,

Nouvelle ligue

Est ce que vous pourriez ajoutez la Premier League svp

tibi@ ,

Problems on Apple TV

Videos and Live do not launch on Apple TV. Even when it worked it requires logging in at each time the app was newly launched. Any fix foreseen ?

Information

Provider
Eleven Sports Network Ltd
Size
26.3 MB
Category
Sports
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch. Apple TV.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© ELEVEN SPORTS NETWORK 2017
Price
Free
In-App Purchases
  1. Eleven Sports Monthly Pass 9,99 €
  2. Eleven Sports Annual Pass 99,99 €

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like