Screenshots

Description

In onze vernieuwde app vindt u dagelijks het laatste nieuws en de commentaren en achtergrondverhalen van onze redactie, maar ook alle artikelen en volledige edities van Elsevier Weekblad. Zo bepaalt u zelf hoe u Elsevier Weekblad het liefst wilt lezen.

Met behulp van uw feedback hebben wij het gebruiksgemak en de snelheid van de app aanzienlijk verbeterd. Ook de vormgeving is compleet vernieuwd. U kunt nu snel en eenvoudig navigeren naar losse artikelen en naar volledige edities van Elsevier Weekblad en reageren op artikelen in de app. Daarnaast gebruikt u voortaan slechts één login voor website én app.
Abonnees van Elsevier Weekblad lezen alle edities en artikelen in deze app gratis.

Om Elsevier Weekblad digitaal te kunnen lezen via deze app, dient u zich eenmalig te registeren. Heeft u problemen met inloggen? Neem dan contact op met onze technische helpdesk. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 085 – 8888 151 of per e-mail technischehelpdesk@onebusiness.nl.
Hebt u nog geen abonnement? U kunt in de app losse edities van Elsevier Weekblad kopen of een toegangspas afsluiten waarmee u direct toegang krijgt tot alle artikelen. Indien u voor een week- of maandpas kiest, sluit u een abonnement af. Dit abonnement loopt tot wederopzegging en kunt u eenvoudig stopzetten of wijzigen via iTunes. Dit kunt u doen tot 24 uur voor het einde van de lopende periode. Daarna wordt het bedrag automatisch afgeschreven van uw account.

Privacy statement: https://www.newskoolmedia.nl/privacyvoorwaarden/
Gebruiksvoorwaarden: https://www.elsevierweekblad.nl/appvoorwaarden/

What’s New

Version 10.3

Wij werken voortdurend aan het verbeteren en optimaliseren van ons digitale weekblad. In deze update hebben wij diverse bugfixes doorgevoerd om het gebruiksgemak van de app te optimaliseren.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

Information

Provider
ONE Business bv
Size
17.9 MB
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© ONE Business bv
Price
Free
In-App Purchases
  1. MAANDPAS 9,99 €
  2. DAGPAS 1,09 €
  3. WEEKPAS 4,99 €

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like