iPhone Screenshots

Description

Via de emma.health DNA analyse krijg je gepersonaliseerde inzichten in jouw optimale voeding, beweging, ... Deze emma.health applicatie zal je begeleiden doorheen de verschillende stappen voor het verkrijgen van je persoonlijke DNA resultaten.

Belangrijk: deze applicatie kan je enkel gebruiken indien je in het bezit bent van een emma.health afnamekit.

Via de app zal je een profiel maken en de beveiliging van jouw data instellen. De app zal je begeleiden in het registreren, afnemen en opsturen van je DNA staal. Je zal ook een digitale intake in de app doorlopen en eens je DNA resultaten bekend zijn uit het labo zal je een online consultatie met een met emma.health samenwerkende arts hebben. In dat gesprek zal de arts samen met jou door je resultaten en aanbevelingen lopen en je zoveel mogelijk inzicht geven. Eens de consultatie afgelopen zal je in de app ook alle resultaten kunnen consulteren. Als je wil kan je dan zelfs je resultaten downloaden in een overzichtelijk pdf rapport.

Belangrijk: De inhoud van de Applicatie is niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Negeer het advies van Uw arts niet en wacht niet met het zoeken naar advies vanwege iets dat U op deze Applicatie heeft gelezen.

_______

Hoe werkt het?

Na het verkrijgen van de emma.health afnamekit (deze komt via de post) zal je gevraagd worden om deze app te downloaden.

Na installatie op je telefoon zal je eerst onze Privacy Policy en Gebruiksvoorwaarden moeten aanvaarden. Nadien scan je de QR code die je meegeleverd hebt gekregen in de afnamekit. Deze QR code ontsluit jouw persoonlijke DNA kit.

De profielgegevens die je ingeeft (voornaam, naam en e-mailadres) zullen enkel gebruikt worden om de voortgang van je traject te communiceren.

Via de app krijg je de nodige begeleiding voor het correct afnemen van je staal. Na analyse door het labo (ca 2-4 weken) krijg je via de app en een e-mail de vraag om de volgende stap van de app te doorlopen. Deze stap omvat het invullen van de digitale intake. Voorzie hiervoor zeker 25 minuten. Deze omvat immers veel vragen die je huidige levensstijl in kaart brengen en resulteert eveneens in een persoonlijk rapport met aandachtspunten.

Ook het boeken van een afspraak met de arts verloopt via de app. Eens de consultatie achter de rug is, komen automatisch alle resultaten ter beschikking.

Deze resultaten kunnen per rapport bekeken worden. Het samenvattende rapport geeft een goede houvast om met te starten. Deze geeft de aandachtspunten weer van waaruit je meer informatie kan halen uit de onderliggende rapporten. Daarnaast kan je van elk rapport een PDF downloaden om bv. af te drukken en te bewaren.

Op basis van alle resultaten ben je klaar om de betere versie van jezelf te worden. Dit kan je zelf in handen nemen op basis van de verkregen informatie of hulp inschakelen via diverse zorgprofessionals. Zo werken heel wat zorgprofessionals met emma.health samen die je heel gericht op basis van jouw resultaten kunnen helpen. Je vindt een lijst van partners terug op onze website.

_______

De inzichten die je via emma.health in je levensstijl en daarmee verbonden stukjes uit je DNA verkrijgt zijn gebaseerd op door ons wetenschappelijk team uitgevoerde research en afgetoetste inzichten, terug te vinden in gereputeerde medische en klinische referentie databases zoals CLINVAR, PubMed en GWAS. Meer info kan je terugvinden via https://emma.health/pages/wetenschappelijke-validatie

De emma.health app is een klasse 1 CE-certified medisch hulpmiddel conform de Europese richtlijn (93/42/EEC)

What’s New

Version 1.3.1

- emma.health V2.1: toevoeging van mogelijke bloedanalyse trajecten en rapporten
- minor bugfixes

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
5 Ratings

5 Ratings

App Privacy

The developer, emma.health BV, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Health & Fitness
  • Contact Info
  • Identifiers
  • Sensitive Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You Might Also Like