Schermafbeeldingen

Beschrijving

*** Alle 21 reeksen zijn beschikbaar in de app ***

DE PLEZANTSTE APP VAN HET LAND!
Met de app van F.C. De Kampioenen kan je alle afleveringen van Vlaanderens meest sympathieke voetbalploeg herbekijken waar en wanneer je wil. Bovendien is de allereerste, en inmiddels legendarisch, aflevering gratis beschikbaar in de app. Volgende afleveringen zijn eenvoudig aan te kopen in de app en kunnen onbeperkt in de tijd herbekeken worden, zowel via wifi als lokaal. Ook op plaatsen waar geen wifi is, blijft het dus mogelijk om de avonturen van Marcske, Boma & co te herbeleven.

ALLES VAN FC DE KAMPIOENEN EN TAL VAN EXTRA'S!
Alle afleveringen zijn voorzien van afzonderlijke foto’s, beschrijvingen en diverse weetjes. Zo vind je er ook foto’s van alle afzonderlijke afleveringen, beschrijvingen en weetjes per aflevering. Kortom, de ideale encyclopedie van FC De Kampioenen. Alle 21 reeksen van FC De Kampioenen zijn beschikbaar. Bovendien is de app ook voorzien van gratis exclusieve extra’s. Een terugblik op de swingende meidengroep The Championettes, de laatste lachopname van de allerlaatste aflevering, een exclusieve hommage aan 21 jaar F.C. De Kampioenen en een rondleiding doorheen de succesvolle expo van F.C. De Kampioenen,… het zit er allemaal in!

PRAKTISCH
* Als je online bent kan je de afleveringen onmiddellijk bekijken (‘streamen’). Of je kan ze eerst downloaden alvorens te bekijken; dan krijg je niet alleen een betere kwaliteit van video, maar dan kan je ze ook bekijken zonder internetverbinding.
* Heb je meerdere iOS-toestellen, dan kan je de aankopen zelfs overzetten op je andere iPad, iPhone of iPod Touch. Zorg dat je ingelogd bent met hetzelfde iTunes-account waarmee je de aflevering hebt aangekocht, ga naar ‘Mijn Video’s” en tap op ‘aankopen ophalen’.

Nieuw

Versie 2.4

Fix voor een crash op sommige iOS 12 toestellen.

Beoordelingen en recensies

3.1 van 5
15 beoordelingen

15 beoordelingen

M&mmmmmmmmm ,

iOS 11

Sinds iOS 11 is het niet meer mogelijk een aflevering in full screen te bekijken. Graag spoedig een oplossing.

Filip 00 ,

Update afleveringen

Ik ben nog niet zo tevreden over de app.

Bij sommige afleveringen zoals op het einde van seizoen 9 aflevering 4 bertha boma is het geluid dubbel te horen en ook in sommige andere afleveringen van seizoen 9 en ook in seizoen 10. In seizoen 7 aflevering 8 schijn bedriegt is het geluid in ene keer veel stiller te horen

bart1000 ,

Werkt niet meer

Sinds iOS 12.0 werkt app niet meer.
Is er een update op komst om dit te verhelpen?

Informatie

Provider
VRT
Grootte
86.9 MB
Categorie
Amusement
Compatibiliteit

Vereist iOS 9.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands

Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© VRT
Prijs
Gratis
In-app aankopen
  1. aflevering van FCDK (2. Koopjes) 2,29 €
  2. aflevering van FCDK (13. De mooiste dag) 2,29 €
  3. volledige Reeks 1 (13 afleveringen) 20,99 €

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou