Screenshots

Description

Wil jij alles weten over auto’s? Met de gratis Kenteken Check van Finnik ontvang je de meeste uitgebreide informatie over jouw of elke andere Nederlandse auto. Voor iedereen die een auto wil kopen, verkopen of spotten.

Vul een kenteken in en bekijk gratis alle informatie over een auto, zoals de APK-vervaldatum, nieuwprijs en het aantal eigenaren. Ook kan je de tellerstand controleren. De informatie komt uit betrouwbare bronnen zoals RDW, Autotelex, Autotrust en Autozine.

Maak een gratis profiel aan en vergeet nooit meer een APK-keuring, ontvang interessante aanbiedingen en sla al jouw gespotte auto’s op.
En naast alle handige informatie, biedt de Kenteken Check ook Fun Facts over auto’s. Zo heb je altijd iets te vertellen op een feestje.
Wil je echt alles over een auto weten? Dat kan met een Premium Kenteken Check. Van de exacte waarde tot alle opties en accessoires. Voor maar €3,99 weet jij alles om een auto te kopen over verkopen.

**** Zie je je geschiedenis niet? Doe een 'pull to refresh' op de Mijn Finnikpagina en al je gegevens zijn weer beschikbaar. ****

Meer informatie over Finnik kan je vinden op https://www.finnik.nl

What’s New

Version 4.4.44

Voor directer contact met onze gebruikers hebben we in-app feedback mogelijk gemaakt. Je kunt zo makkelijk contact met ons opnemen over wensen, problemen of om gewoon hallo te zeggen.
- App feedback: Klik in de instellingen op de feedbackknop en laat ons weten wat je leuk vindt aan de app en welke functies je graag zou zien.
- Rapport feedback: Onderin het rapport klik je op feedbackknop om ons op de hoogte te stellen van eventuele fouten.

Met jullie feedback maken we samen de beste Kenteken-app!

Ratings and Reviews

Widloma ,

Enkel Nederland

Erg jammer dat de app enkel binnen nederland werkt, hij ziet er nochtans super uit! Zou er zelfs zeker voor willen betalen!!

Information

Provider
VWE Bureau voor Voertuigdocumentatie en -informatie B.V.
Size
119.8 MB
Category
Reference
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2016 Finnik
Price
Free
In-App Purchases
  1. Premium Kenteken Check 3,99 €

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like