Fodmapp 4+

Joost Bruneel

Designed for iPad

    • 5,99 €

Screenshots

Description

Deze app kan voor patiënten met het prikkelbare darm syndroom - naast een deskundige begeleiding van een gespecialiseerde diëtiste - een goede ondersteuning bieden bij het volgen van het laag FODMAP dieet. Zeker in de beginfase is het voor de patiënten niet evident om te beoordelen of een bepaald voedingsmiddel al dan niet FODMAP arm is.
De app is specifiek gericht op de Belgische markt (Nederlandstalig) en bevat algemene FODMAP info, een productlijst (> 1400 voedingsmiddelen), recepten en een boodschappenlijst. Deze hulpmiddelen kunnen de patiënt helpen om een FODMAP arm maar gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon te volgen.
De producten die in de productlijst zijn opgenomen, zijn producten die in Belgische supermarkten gekocht kunnen worden en op basis van de ingrediëntenlijst als FODMAP arm beschouwd worden. Bij ‘normale’ porties zijn deze producten dus geschikt voor het laag FODMAP dieet. Bij deze lijst kan er gebruik gemaakt worden van een zoekfunctie, waarbij er kan gezocht worden op productnaam of waarbij voor de merkproducten er een barcode kan gescand worden om te zien of het desbetreffende product al dan niet FODMAP arm is.
Per product wordt er een foto, de barcode, een korte omschrijving (indien beschikbaar), de ingrediëntenlijst, de voedingswaarde (indien online beschikbaar), FODMAP informatie (indien van toepassing), en eventueel de winkelketen(s) waar het product zeker kan gekocht worden weergegeven. Er kan gefilterd worden op merk en/of winkel.

Meer info: www.annparmentier.be

What’s New

Version 2.0.1

Screenshots aangepast voor oudere iPhone/iPad schermresoluties

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

hildeke 1958 ,

Weinig voedingsmiddelen in lijst

In de lijst met voedingsmiddelen, staan niet veel dagdagelijkse producten. Nogal veel van Boni, is Colruyt : er zijn toch nog andere producten te krijgen, in andere winkels !
Mag voor de prijs van de app wel gerust een uitgebreidere lijst komen, hoor ! En voeg gerust wat méér recepten toe, op dit beetje recepten ben je rap uitgekeken !

Antoine Maes ,

Language

Says the app is in English… well no, it isn’t.
Gonna need refund asap !

MartineK1963 ,

Niet tevreden

Ik krijg app niet geopend ....

App Privacy

The developer, Joost Bruneel, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members can use this app with Family Sharing enabled.

You Might Also Like

Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink