Schermafbeeldingen

Beschrijving

Gazet van Antwerpen is zoveel meer dan een papieren krant. Gazet van Antwerpen - krant is de app voor de digitale krant voor smartphone en tablet.
Lees dagelijks de krant en haar digitale bijlagen en extra's, zoals e-strips, e-books,...vanaf 6u30 's morgens. Je leest de krant vanaf nu in een volledig vernieuwde en geoptimaliseerde digitale weergave. Jouw vertrouwde digitale krant dus, maar dan nog beter en overzichtelijker.

Meer informatie over digitaal lezen: www.gva.be/digitaal
De krant is beschikbaar voor abonnees van Gazet van Antwerpen. Als gebruiker kan je ook opteren voor een weekabonnement via iTunes aan 6,99€. Dit abonnement wordt standaard automatisch vernieuwd. Om het abonnement op te zeggen, moet je dit minstens 24u voor vervaldatum doen. Je kan de automatische vernieuwing stopzetten door naar de instellingen van je iTunes-account te gaan. Klik daar opeenvolgend op Store -> Toon Apple ID -> Beheer abonnementen.

Algemene voorwaarden van Het Mediahuis, uitgever van Gazet van Antwerpen, vind je hier: http://mediahuis.be/voorwaarden

Privacy policy van Het Mediahuis, uitgever van Gazet van Antwerpen vind je hier: http://mediahuis.be/privacy-policy

Nieuw

Versie 4.21

Deze update zorgt ervoor dat je ook op iOS14 probleemloos jouw krant digitaal kan lezen.
Heb je een vraag of suggestie voor ons? Laat het ons weten via newsapps@mediahuis.be.
Veel leesplezier!

Beoordelingen en recensies

2.8 van 5
102 beoordelingen

102 beoordelingen

Jakke58 ,

Goed maar....

... af en toe zijn de foto’s te groot afgebeeld en de tekst formatting is dan ook niet van de beste.
Dan is het lezen van de krant via de zoom functie dat gaat maar is niet zo prettig. Af en toe is de app het noorden kwijt en moet ze herstart worden om terug operationeel te zijn.

Reactie van ontwikkelaar ,

Bedankt voor je feedback, er wordt zeker rekening mee gehouden. We blijven sowieso verder timmeren aan het verbeteren van de app, ook aan de stabiliteit en de overzichtelijkheid

Den Uppe ,

Laat de wensen over

Digitaal de Gazet lezen is de theorie, in de praktijk loopt het van geen meter. Wanneer je een artikel aanklikt zou je dit artikel in detail krijgen met eventueel de foto erbij. 9 van de 10 keren krijg je een veel te grote foto en de tekst ergens onderaan maar zonder opmaak of dergelijke. Ze zouden toch dringend in de leer moeten gaan bij de concullega’s.

Reactie van ontwikkelaar ,

Kan je ons even contacteren om te laten weten welk probleem je ervaarde en of dit nog steeds het geval is? Want we vinden je feedback heel belangrijk.
Je kan ons contacteren via het berichtenformulier in de app of via telefoon op 03/303 30 37.
Dan zoeken we dit verder uit samen met jou.
Bedankt alvast voor de feedback.

gdebruyckere ,

Nog werk aan

Vaak foutmeldingen en geregeld een crash.

Reactie van ontwikkelaar ,

Kan je ons even contacteren via het berichtenformulier in de app of via telefoon op 03/303 30 37? Zo kunnen we meer info opvragen om beter het exacte probleem te kunnen onderzoeken, en krijgen we hopelijk terug meer sterren. Alvast bedankt!

App-privacy

De ontwikkelaar, Concentra, heeft Apple geen informatie gegeven over het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou