Gifthings 12+

CryptoNet bvba

    • 4.6 • 134 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Gebruik Gifthings om verlanglijstjes te maken voor speciale gelegenheden (Kerstmis, verjaardag, geboorte, Sinterklaas, huwelijk, communie, housewarming,...).

Deel ze via je favoriete platform met vrienden en familie. Niet enkel via email maar ook via Whatsapp, iMessage, Signal, Facebook Messenger en zoveel meer. Zo is het voor je vrienden en familie super makkelijk om een kadootje te kiezen, te reserveren en onmiddellijk online aan te kopen. Je kan ook meerdere eigenaars instellen voor een lijstje. Handig voor geboortelijsten, housewarmings, trouwfeesten, lijstjes van de kinderen of andere lijstjes die je graag met meerdere personen wil beheren.

Je kan razendsnel producten toevoegen:
- Via onze zoekfunctie met filtersysteem in een databank van miljoenen items van onze partners (Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Collishop, Dreamland, Radbag, Zooplus, Studio 100, Fun,...).
- Via onze barcode scanner. Leuk item gezien in de winkel? Scan de barcode en voeg toe aan je lijstje. Zo simpel? Ja, zo simpel!
- Nerds noemen het een scraper, maar zeg gerust ‘computermagie’. Kopieer een URL van een item op je favoriete webshop (Partner van Gifthings of niet) en onze huisrobots doen de rest. Voor je 'scrapen maar' kan zeggen, hebben we voor jou alle velden ingevuld en hoef je enkel nog op item toevoegen te klikken.
- Manueel toevoegen. Voor wie graag de creatieve toer op gaat of voor wie om de één of andere mysterieuze reden vorige opties niet werkten, kan je ook items manueel toevoegen.

Feestjes! Je kan Gifthings ook gebruiken om je feestje te organiseren. Sommigen noemen het lootjes trekken of namen trekken, anderen dan weer secret santa… Wij noemen het gewoon feestjes!

Geen idee wat je wil krijgen of kopen? Gebruik onze leuke inspiratielijstjes per thema. Zo krijg je in één oogopslag de populairste items per categorie te zien. Geen zin in boeken? Beheer je inspiratielijstjes en kies voor welke categorieën je graag inspiratie ontvangt.

Gifthings is en blijft trouwens volledig gratis en reclamevrij. Download de app nu en maak snel je eerste verlanglijstje aan!

Ben je tevreden over Gifthings? Een positieve review helpt ons enorm!
Problemen of niet tevreden over Gifthings? Contacteer ons gerust via de supportknop, die kan je vinden achter de drie puntjes op het beginscherm van de app.

What’s New

Version 2.0.6

Gifthings 2.0!

- NIEUW! Compleet vernieuwd design
- NIEUW! Kies nu of je lijstjes het liefst bekijkt in kaartoverzicht of in lijstoverzicht
- Afbeeldingen van je toegevoegde items worden nu beter weergegeven
- Verschillende optimalisaties aan de gebruikerservaring

2.0.5

- Verschillende optimalisaties en bugfixes

2.0.6

- De feestjes werden onder handen genomen en we losten een paar belangrijke bugs op.

Ratings and Reviews

4.6 out of 5
134 Ratings

134 Ratings

sisbambi ,

Super gebruiksvriendelijk

Wat een handige manier voor cadeaus en wenslijstjes
Gedaan met stress waarmee je iemand een plezier kan doen. Gewoon even aanklikken en je scoort op elk feestje met een prachtig cadeau.
Ook super leuk voor jezelf. Iedereen heeft wel doorheen het jaar eens de idee van wat je graag als geschenk wil krijgen. Moment dat je dan die vraag krijgt ben je dat vaak alweer vergeten. Via deze app maak je doorheen het jaar jouw ideale lijst voor elke gelegenheid en zo krijg je steeds het geschenk van je wensen.
Geef toe, iemand plezieren met wat hij of zij wil is toch altijd veel leuker !!
#Aanrader !

Developer Response ,

Wat een leuke review! We hadden het zelf niet beter kunnen samenvatten... We zijn heel blij dat je zo tevreden bent over de app! #dikkemerci

Tr4W1 ,

Super handig

Het scannen van een barcode is echt handig. De Sint weet wat doen ;)

Developer Response ,

Bedankt voor de toffe review! Het heeft wat moeite gekost, maar de Sint heeft nu eindelijk ook onze app. De schoentjes zullen dus ook dit jaar weer vol zitten met cadeaus die jullie echt willen! 😉

karellemmens ,

Handige, praktische app

Handige app voor het delen van verlanglijstjes. Lijstjes zijn ook makkelijk te updaten.

Developer Response ,

Bedankt voor de leuke review Karel! Altijd fijn om te horen dat onze gebruikers fan zijn van de app... We blijven ondertussen ons best doen om de app beter en beter te maken... ;)

App Privacy

The developer, CryptoNet bvba, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Lijstje.nl
Social Networking
POPLY
Social Networking
Joinby - Your community nearby
Social Networking
Hasselt-app
Social Networking
Boon & Bliss - dream gifts
Social Networking
Hoplr
Social Networking