iPhone Screenshots

Description

GIGHOUSE is een dochteronderneming van HOUSE OF HR en vloeit voort uit het vroegere Peak6, gespecialiseerd in HR Consultancy en rekrutering in IT & Engineering. Mede door de ervaring en inzichten opgedaan binnen Peak6, werd duidelijk dat er nood was aan focus en specialisatie. Vanuit HOUSE OF HR werd dan ook de keuze gemaakt om 2 focusbedrijven op te richten: enerzijds CTRL-F (gespecialiseerd in rekrutering binnen IT & Engineering) en anderzijds GIGHOUSE (matchmaker tussen freelancers en opdrachtgevers).

GIGHOUSE is hét digitale matchingplatform dat streeft naar een perfecte match tussen freelancers en opdrachtgevers op een snelle en efficiënte manier. Wij garanderen kwaliteit door een diepgaand matchingproces waarbij wij niet alleen focussen op competenties en skills, maar ook streven naar een “cultural fit” tussen freelancer en opdrachtgever.

Achter ons digitaal matchingplatform staat een gemotiveerd team om dit alles mogelijk te maken. Een rugzak vol kennis van IT, HR, Product, Sales en Marketing dragen we samen mee. Het team is samengesteld uit externe experts en ervaren interne deskundigen.

What’s New

Version 1.0.7

Bugfix: email-validatie

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
6 Ratings

6 Ratings

Willems.M ,

Top app!

Meteen een nieuw project gevonden. Thnx!

Information

Provider
House of HR
Size
11.8 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like