iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Poppy is een mobiliteitsplatform dat milieuvriendelijke deelwagens en elektrische deelscooters aanbiedt in Antwerpen en Brussel.

Reserveer één van onze milieuvriendelijke wagens of scooters en maak je rit in stijl. Kies tussen de Volkswagen e-Golf, de Audi A3 g-tron of de scooter. Al onze voertuigen staan verdeeld over de regio’s Antwerpen en Brussel. Je kan je voertuig na je rit gratis parkeren op elke publieke plaats binnen de homezone.

Jouw Poppy, jouw keuze, jouw vrijheid!

Hoe het werkt
Open de app en selecteer een voertuig in de buurt. Klik op het voertuig dat je wil, of filter ze eerst op model en brandstofniveau, en reserveer dan jouw keuze. Heb je het verkeerde voertuig gekozen of ben je van gedachte veranderd? Geen probleem! Je hebt 15 minuten de tijd om je reservatie kosteloos te annuleren. Heb je wel de juiste wagen gevonden? Super! Open hem met een tik op het scherm en je bent klaar om te vertrekken.

'All-in' prijs
Via Poppy betaal je €0,33/minuut wanneer je met een wagen rijdt, €0,25/minuut wanneer je met een scooter rijdt en €0,10/minuut wanneer je tijdens jouw reservatie met eender welk voertuig parkeert en je reservatie behoudt. Tanken/opladen, parkeertickets, omnium verzekering, carwash, onderhoud en belastingen zijn allemaal in de prijs inbegrepen! Alles wordt geregeld door het Poppy-team. Je hoeft zelf niets meer te doen. Je dient dus niet zelf het voertuig te tanken/op te laden/te wassen en geen parkeerticket te kopen. Laat je Poppy gewoon achter, beëindig de rit in de app en doe je ding!

Wagenuitrusting
Alle wagens hebben een automatische versnellingsbak en zetelverwarming voor een nog betere rijervaring. Rij naar je bestemming met behulp van de ingebouwde GPS. Verkies je toch de navigatie van je eigen gsm? Poppy-wagens zijn uitgerust met een gsm-houder en oplaadkabels voor elk soort smartphone zodat je nooit zonder batterij valt.

Scooteruitrusting
Al onze scooters hebben een grote kofferbak waar twee helmen in zitten: maat M en maat XL.

Zin gekregen om met een Poppy te rijden? Waar wacht je dan nog op?
1. Download de app gratis
2. Reserveer een voertuig
3. Geniet van je rit!

Go Poppy!

Nieuw

Versie 2.1.0

- 2 factor authentication
- various bugfixes

Beoordelingen en recensies

4.1 van 5
75 beoordelingen

75 beoordelingen

Bartsoen ,

Volledig afgesteld op mijn verwachtingen

Van mij krijgt de applicatie sowieso vier sterren want de snelheid en UX van deze applicatie lossen absoluut mijn hoge verwachtingen in. Ook het uitzicht is absoluut iets om blij mee te zijn.
Waarom dan geen vijf sterren? Omdat er toch twee dingetjes zijn die ik mis.
- een zoekfunctie zodat ik mijn poppy toch ongeveer kan plannen
- de mogelijkheid om bij het facturatiemenu alle info te zien. Nu is dat afhankelijk van hoe groot de smartphone in kwestie is
Na die update geef ik met alle plezier een vijfde ster!

Mérten ,

Top

Top app, Apple Pay toevoegen zou wel praktischer zijn !

Jordy J. ,

Fijne ervaringen met Poppy!

Ik heb tot hier toe alleen maar fijne ervaringen gehad met Poppy. Ik raad het al mijn familie en vrienden aan. Juist een klein verbeterpuntje aan de app: een systeem toevoegen zodat we kunnen zien hoeveel vrije kilometers van de 200 kilometers we nog kunnen rijden. Voor de rest een dikke 10/10!

Informatie

Provider
Poppy Mobility NV
Grootte
56.8 MB
Categorie
Reizen
Compatibiliteit

Vereist iOS 10.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Engels, Frans

Leeftijd
4+
Copyright
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou