Schermafbeeldingen

Beschrijving

Via de Google Home-app kun je je Google Home-, Google Nest- en Chromecast-apparaten instellen, beheren en bedienen, maar ook duizenden producten voor het connected home, waaronder lampen, camera's en thermostaten.

Eén overzicht van je huis.

Op het tabblad Home vind je snelkoppelingen voor wat je vaak doet, zoals muziek afspelen of de lampen dimmen als je een film wilt kijken. Je regelt het allemaal met één tik. Zo bereik je sneller wat je wilt. Op het tabblad Feed vind je de belangrijkste gebeurtenissen in je huis, allemaal op één plek. Hier zie je ook manieren om meer uit je apparaten te halen en de instellingen voor je huis te verbeteren.

Maak met één eenvoudige opdracht routines om bijvoorbeeld de lampen aan te doen, het weer te checken en het nieuws af te spelen.

Bekijk alle actieve audio- en videostreams op alle apparaten in huis op één plek, pas het volume aan, ga naar het volgende nummer of schakel snel over naar andere speakers.

Je ziet in één oogopslag wat er in je huis gebeurt. Met de Google Home-app weet je altijd hoe het met je huis is gesteld en wat je hebt gemist. Je kunt altijd even checken hoe het thuis gaat en een overzicht van recente gebeurtenissen bekijken. Je kunt ook een melding krijgen als er iets belangrijks gebeurt terwijl je weg bent.

Stel je Nest Wifi in een paar minuten in via de Google Home-app. Beheer je netwerk vanaf je mobiele apparaat. Voer snelheidstests uit, stel een gastnetwerk in en deel je wifi-wachtwoord makkelijk met familie en vrienden. Kies de apparaten die prioriteit en een hogere snelheid moeten krijgen, en gebruik ouderlijk toezicht (zoals de wifi-pauze) om de online tijd voor je kinderen te beheren.

* Het kan zijn dat sommige functies niet in alle regio's beschikbaar zijn. Je hebt geschikte apparaten nodig.

Nieuw

Versie 2.40.104

Met de Google Home-app kun je hiervoor geschikte lampen, camera's, tv's en meer vanaf één plek bedienen en beheren.
Nieuw in deze update:
Bugfixes en verbeteringen

Beoordelingen en recensies

4.3 van 5
8.6K beoordelingen

8.6K beoordelingen

Hbm007 ,

Passer des appels depuis IPhone

Dommage que l’on peut pas passer des appels depuis son IPhone

VerSeg ,

Routines

Volgens de info hier zou de snelle actie Routines nieuw zijn met de update 2.31.112 van 17/11, echter zijn hier net op alle toestellen de functie Routines verdwenen.
Is dit een bug of is dit ergens goed verstopt?
Alvast nergens tegengekomen.

MLMDR François ,

Hum...

Le Google Home a des problèmes en Belgique, donc il n’est pas commercialisé sur le site Google et aucun support n’est fournit en Belgique pour cette raison. Mais des magasins de multimédias peuvent le vendre et l’application est disponible sur l’App Store Belgique 🧐.

App-privacy

De ontwikkelaar, Google LLC, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

 • Aankopen
 • Financiële gegevens
 • Locatie
 • Contact­gegevens
 • Contacten
 • Gebruikers­content
 • Zoek­geschiedenis
 • Browse­geschiedenis
 • Identificatie­methode
 • Gebruiks­gegevens
 • Diagnostiek
 • Overige gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

 • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

 • Delen met gezin

  Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou