Screenshots

Description

"Het Belang van Limburg 'Abonnee' is de krantenapp voor je smartphone en tablet. Met deze app lees je elke dag de krant met haar wekelijkse bijlages zoals Sjiek, De Markt, Hallo, de Buurtkrant en de GoedNieuwsKrant, maar ook e-books, strips en andere digitale extra's die we onze trouwe abonnees voorschotelen.

Je leest de editie van de krant uit je eigen regio, maar kan je postcode ook aanpassen in het menu zodat je ook het nieuws van elders in de provincie kan lezen.

Je kiest zelf hoe je je krant het liefst leest: de papieren weergave of de digitale weergave met haar handige kolomoverzicht.

Je kan je krant downloaden wanneer je verbonden met het internet en later offline lezen.

Heb je een krant gemist? Dan kan je steeds oudere kranten raadplegen via het archief.

Ben je geabonneerd op Het Belang van Limburg met een zesdaags abonnement, dan lees je digitaal ook gratis mee. Heb je vragen over hoe je moet inloggen of je digitaal kan activeren, surf dan naar www.hbvl.be/digitaallezen. Heb je nog vragen, of is er iets niet duidelijk, contacteer onze klantendienst dan via 011/49.46.00. Op weekdagen zijn we bereikbaar tussen 8u en 17u, in het weekend van 8u tot 12u.

Als gebruiker kan je ook kiezen voor een weekabonnement via iTunes aan 6,99€. Dit abonnement wordt standaard automatisch vernieuwd. Om het abonnement op te zeggen, moet je dit minstens 24u voor vervaldatum doen. Je kan de automatische vernieuwing stopzetten door naar de instellingen van je iTunes-account te gaan. Klik daar opeenvolgend op Store -> Toon Apple ID -> Beheer abonnementen.

Algemene voorwaarden van Het Mediahuis, uitgever van Het Belang van Limburg, vind je hier: http://mediahuis.be/voorwaarden
Privacy policy van Het Mediahuis, uitgever van Het Belang van Limburg vind je hier: http://mediahuis.be/privacy-policy"

What’s New

Version 4.19.0

In deze versie hebben we het vaak voorkomende downloadprobleem opgelost.
Daarnaast werden nog een aantal kleinere verbeteringen en technische aanpassingen doorgevoerd.

Je feedback is altijd welkom op lezersservice@hetbelangvanlimburger.be

Ratings and Reviews

2.5 out of 5
58 Ratings

58 Ratings

B from H ,

Telkens opnieuw inloggen

Wat is er toch aan de hand met jullie app. Vroeger moest je slechts eenmalig inloggen. Nu moet ik elke dag opnieuw zitten inloggen en dan nog werkt het niet altijd. Pure horror 's ochtends vroeg

Cosemans J. ,

Klacht

Er is vandaag weer geen krant geleverd, kan via mail niet melden en via 0800 en telefonisch ook niet, kan niet verder met de gevraagde toetsen. Mijn kltnr is 793798
Cosemans J.

Developer Response ,

Hallo, Kan je ons even contacteren om te laten weten welke problemen je ervaart? Zo kijken we samen hoe we je kunnen verder helpen.
Je kan ons contacteren via telefoon
Bedankt alvast!

LucSc ,

Tijd niet leesbaar op iPad

Met iPadOS 13.1 is de tijd in de balk vanboven niet meer leesbaar. De tijd heeft zwart lettertype, in een donkergrijze balk.

Developer Response ,

Hartelijk bedankt voor uw feedback. Blijkt dat er een technisch probleem werd vastgesteld, maar het is opgelost. We raden aan om uw APP volledig te verwijderen en opnieuw te downloaden. Indien het niet opgelost is? Raad ik u aan om met onze klantendienst contact op te nemen.
Met vriendelijke groeten.

Information

Provider
Icotel
Size
98.1 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Dutch

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Week krant 1,09 €
  2. Week pas 5,99 €
  3. Zaterdag krant 2,29 €

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like