Hubside Reward Club Belgi‪ë‬ 4+

Plebicom

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Hubside Reward Club : online en in de winkel cashback
Het Hubside Reward Club-programma is vooral een cashback-programma voor al uw dagelijkse aankopen online en in de winkel: familie, vervoer, uitstapjes, reizen ...
De applicatie is gereserveerd voor Hubside Reward Club-leden en geeft je tot 35% cashback bij meer dan 250 handelaren zoals: Fnac, Darty, AliExpress, Asos, Shein, Hotels.com, ...
Wat is cashback en hoe verdien ik geld met Hubside Reward Club?
Cashback is de terugbetaling in euro's van een deel van uw aankopen bij een van onze handelspartners. Het wordt weergegeven als een percentage van het bedrag van uw bestelling. Bij elke aankoop verzamelt u euro's die worden terugbetaald in uw Hubside Reward Club-kat. Voorbeeld: u koopt een jurk voor 100 € exclusief belastingen op de website van de handelaar, via de Cashback van het programma verzamelt u 4 € in uw pot!
Om cashback op elk van uw aankopen te verzamelen:
- Identificeer uzelf op de Hubside Reward Club-site, zoek uw handelaar en controleer de voorwaarden
- Klik op de link "Ik activeer mijn cashback";
Uw aankoop verschijnt op uw Hubside Reward Club Program-account en uw cashback wordt binnen 48 uur tot 70 dagen gevalideerd.
Ontdek met de Hubside Reward Club-applicatie ook de aanbiedingen in de winkels om je heen dankzij geolocatie! Evenzo activeert u de aanbieding en profiteert u dus van cashback in de winkel. Dan hoef je alleen maar een foto van je kassabon te maken en deze rechtstreeks via de app naar ons te e-mailen.

What’s New

Version 1.7.7

Bug fixes

App Privacy

The developer, Plebicom, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping