iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

De MIVB-app is de referentie voor uw verplaatsingen in Brussel. Personaliseer uw traject in Brussel en heel België met de geïntegreerde reiswegplanner, die niet enkel het netwerk van de MIVB bevat, maar ook de netwerken van de NMBS, De Lijn en TEC.

U kan een account aanmaken om uw app volledig te personaliseren en om toegang te krijgen tot extra functionaliteiten. Hebt u al een MIVB-account via MyBOOTIK, ons online aankoopplatform? Super, dan kan u dezelfde account gebruiken om in te loggen op de app!

De reiswegplanner van de MIVB-app biedt u de beste mobiliteitsoplossing van deur tot deur. Dankzij de geolokalisatie begeleidt de app je van je vertrekpunt tot je bestemming en optimaliseert daarbij het gebruik van de verschillende vervoerswijzen (met de bus, tram, metro, trein of te voet). Geef uw zoekopdracht in en volg de instructies. Aan boord van een voertuig geeft de app u een seintje als u de halte nadert waar u moet afstappen. Bij aankomst voegt de app uw reisweg toe aan uw vaak gebruikte lijnen en uw laatste trajecten vindt u terug in uw meest recente zoekopdrachten.

Wenst u uw traject vooraf te plannen? Geen probleem, sla uw zoekopdracht op en de app geeft u een seintje wanneer het tijd is om te vertrekken!

Eventuele storingen op uw vaak gebruikte lijnen en de lijnen in uw omgeving zijn op elk moment beschikbaar. In 1 klik krijgt u de wachttijd in real time te zien en heeft u toegang tot de uurregeling van een lijn. U kan uw favoriete bestemmingen opslaan en een nieuwe naam geven. Op die manier berekent de app onmiddellijk uw reisweg van uw huidige locatie tot een van deze bestemmingen. Een halte of een lijn kan eveneens toegevoegd worden aan uw favorieten, zodat u meteen de wachttijd aan de halte en eventuele storingen kan raadplegen en het traject van de lijn kan opzoeken.

Als u een lijn in detail bekijkt, krijgt u ook informatie over gelijklopende lijnen. Hierdoor kan u uw reis aanpassen en optimaliseren door de eerstvolgende lijn te nemen die langskomt aan de halte.

Nieuw

Versie 2.2.7

Door de laatste update waren er af en toe problemen met de favorieten. Ze zijn nu opgelost met deze release, net als andere instabiliteiten. Na installatie kunnen sommige van uw favoriete lijnen en haltes verdwijnen. U hoeft ze alleen maar opnieuw te installeren. Onze excuses voor het ongemak.

Beoordelingen en recensies

3.0 van 5
25 beoordelingen

25 beoordelingen

ADEMOXXXX ,

Manque de clarté

L’application se veut simple, mais c’est souvent très difficile de trouver un trajet (et regarder les horaires). Il est souvent plus simple de trouver un trajet (des fois même des arrêts temporaires) avec Google maps. Vraiment pas convaincu par cette application, en espérant qu’elle continue d’évoluer (ce qu’elle a fait dans le bon sens depuis ses débuts).

Reactie van ontwikkelaar ,

Bonjour et merci d'avoir pris le temps de nous évaluer. Nous évoluons constamment et essayons d'améliorer l'application à chaque nouvelle release. Vos remarques seront transmises à l'équipe et prises en considération.
Bien à vous - équipe STIB Mobile

Nick__0 ,

App mobib et smartphone

Est-il possible de valider mon abonnement annuel avec mon smartphone ?

Reactie van ontwikkelaar ,

Bonjour Nick. Ce n'est malheureusement pas possible actuellement. Bien à vous, l'équipe STIB Mobile

Spookysalesman ,

C’était mieux avant

Cette app se prend pour Google maps mais n’y arrive franchement pas, rendant le tout très confus

Reactie van ontwikkelaar ,

Bonjour Spookysalesman,

Nous n'essayons pas de concurrencer une entreprise comme Google :) Notre but est de faciliter les déplacements dans Bruxelles. N'hésitez pas à nous transmettre vos suggestions!
Bien à vous - l'équipe STIB Mobile

Informatie

Provider
STIB-MIVB
Grootte
48.1 MB
Categorie
Reizen
Compatibiliteit

Vereist iOS 11.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Engels, Frans

Leeftijd
4+
Copyright
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou