iPhone Screenshots

Description

Helpper, verkozen tot Zorgondernemer van het jaar, is een online ontmoetingsplaats die mensen op zoek naar thuishulp voor dagdagelijkse taken verbindt met hulpvaardige buurtbewoners die graag willen helppen en daardoor een centje bijverdienen. Ouderen, (chronisch) zieken of personen met een beperking vinden zo via Helpper gemakkelijk ondersteuning van niet-medische aard. En dat alles op een legale, veilige, betrouwbare en flexibele manier.


BEN JE OP ZOEK NAAR HULP?

We brengen je in contact met GESCREENDE HELPPERS uit je buurt die voor je klaar staan. Jij bepaalt de tijdstippen en de taak of taken: boodschappen doen, vervoer, administratie, gezelschap houden, wandelen, koken, gaan winkelen , etc. Jij en je helpper spreken vrij af wat er wanneer gewenst en mogelijk is. Helpper zorgt er bovendien voor dat jullie beiden automatisch VERZEKERD zijn en dat de betaling veilig en vlot verloopt.

Wist je trouwens dat Helpper erkend is door het VAPH? Je kan dus ook zonder probleem een helpper inschakelen met je PVB/PAB budget, ook al mocht je niet in onze actieve regio wonen.


HOE GA JE CONCREET TE WERK?

1. Maak een profiel aan als helppie (hulp voor jezelf) of als aanvrager (hulp voor iemand anders).
2. Ontdek de profielen van alle helppers in je buurt die beantwoorden aan jouw hulpvraag.
3. Stuur een bericht naar de helpper(s) van wie het profiel je interesseert of spreek samen eens af voor koffie
4. Is er een klik en willen jullie samenwerken? Top, stuur een matchvoorstel en als de helpper aanvaardt dan kunnen jullie officieel en verzekerd aan de slag gaan.
5. Je helpper heeft gepresteerd? Keur dan de prestaties goed met de app zodat de automatische uitbetaling vlot verloopt.

Is er iets niet duidelijk, neem dan zeker even een kijkje op www.helpper.be. Je kan ons ook altijd bereiken via het chatvenster op onze website of via e-mail: hello@helpper.be


WIL JE ZELF GRAAG IEMAND HELPEN?
Je bent gemotiveerd en wil graag een verschil maken voor iemand in je buurt? Dan ben je op het juiste adres! Helpper brengt je in contact met helppies in jouw buurt die geregeld wat ondersteuning kunnen gebruiken bij dagdagelijkse taken. Jij bepaalt volledig zelf wanneer en waarmee je wil helpen. Helpper zorgt ervoor dat jij en je helppie allebei verzekerd zijn, jij een centje bijverdient (onbelast tot €6.250 per jaar voor 2019) en de uitbetaling veilig en vlot verloopt.


HOE GA JE CONCREET TE WERK?

1. Maak een profiel aan als helpper en geef aan waarmee en wanneer je wil helpen.
2. Krijg toegang tot de ontmoetingsplaats na een positieve screening van je profiel, identiteitsgegevens en een telefonisch kennismakingsgesprek.
3. Ontdek op een kaart alle helppies in je buurt van wie de hulpvraag beantwoordt aan jouw profiel.
4. Stuur een bericht naar de helppie(s) van wie het profiel je interesseert of spreek samen eens af voor koffie
5. Is er een klik en willen jullie samenwerken? Top, stuur een matchvoorstel en als de helppie aanvaardt kunnen jullie officieel en verzekerd aan de slag gaan.
6. Uren gepresteerd? Geef ze in met app en na goedkeuring van je helppie storten we je vergoeding automatisch op je bankrekening.

Is er iets niet duidelijk, neem dan zeker even een kijkje op www.helpper.be. Je kan ons ook altijd bereiken via het chatvenster op onze website of via e-mail: hello@helpper.be

What’s New

Version 2.0

Het nieuwe platform is nu ook beschikbaar als mobiele app!

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

MickeyJinxy ,

App werkt niet

Zou graag de app gebruiken maar kom niet verder dan het scherm met de 5 stappen.
Echter zie ik ook maar 1 tot 5 op het scherm zonder dat de de rest geladen word

Information

Provider
Helpper NV
Size
38.1 MB
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like