Schermafbeeldingen

Beschrijving

Langer thuis, altijd gerust

Jane helpt alleenstaande ouderen om langer van hun eigen woning te genieten, terwijl hun kinderen gerust kunnen zijn.

De Jane-app samen met de kit, geïnstalleerd in de woning van de oudere, geeft aan de kinderen / zorgkring de mogelijkheid om geïnformeerd te blijven over ongewoon gedrag. Via slimme patroonherkenning leert Jane de gewoontes van de oudere en kan op die manier mogelijke incidenten detecteren.

Slimme meldingen:
Gebaseerd op de metingen van de bewegingssensoren, creëert Jane patronen van het te verwachten gedrag in de woning. Indien een afwijking van dit gedrag wordt gedetecteerd, informeert Jane onmiddellijk de zorgkring.

Meldingen:
De zorgkring kan zelf eigen meldingen instellen dewelke een push-notificatie sturen wanneer deze worden gedetecteerd. Deze meldingen zijn instelbaar op zowel kamer, tijd en beweging/geen beweging niveau.

Zorgkring:
De hoofdgebruiker kan de zorgkring uitbreiden door andere uit te nodigen. Iedereen in de zorgkring kan eigen meldingen instellen.

---

Privacy Policy: https://www.meetjane.be/nl/privacybeleid
Terms and conditions: https://www.meetjane.be/nl/algemene-voorwaarden-app

Nieuw

Versie 7.5.0

Kleine navigatie en bugfixes

Beoordelingen en recensies

4,8 van 5
17 beoordelingen

17 beoordelingen

AlexBourdouxhe ,

Soulagement, en un mot

Plus besoin de s’inquiéter de savoir comment va Mamy. température, activité nous sommes au courant de tout et si elle tombe elle peut nous appeler à l’aide. Top

JVdV ,

Great to monitor grandma

We recently got Jane at grandma’s (she’s 86) home, and it’s really a relief for the family and granny is really happy she can still live at home 😊

Alexandervlaer ,

Prachtig initiatief!

Top initiatief. Je moet wel eerst de kit aankopen op de Jane website vooraleer je de app kan gebruikten. Verder gewoon schitterend!

App-privacy

De ontwikkelaar, Jane, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle