iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Met KBC Assist kun je altijd en overal een ongeval of schadegeval melden aan KBC. Een ongeval met de wagen, stormschade aan je woning …. een ongeval zit vaak in een klein hoekje. Maar wat moet je dan doen? Wie moet je contacteren? KBC Assist biedt het antwoord.

- Een ongeval met de wagen? KBC Assist begeleidt je door enkele eenvoudige stappen om alle informatie te verzamelen over de tegenpartij, eventuele getuigen, de omstandigheden van het ongeval en de schade aan je wagen. Het Europees Aanrijdingsformulier voeg je makkelijk toe aan je digitale aangifte door er foto’s van te nemen of door het in te vullen met behulp van Crashform. Zo kun je meteen een volledige aangifte doen bij KBC.
- Heb je pech of geraak je niet meer thuis na een auto-ongeval? Dan bel je gemakkelijk de VAB-Bijstandscentrale: ze weten meteen wie je bent en waar je staat.
- Voor het fameuze sterretje in de voorruit kun je eenvoudig alle contactgegevens van Carglass vinden en een afspraak maken (of je kunt een andere erkende glashersteller naar keuze zoeken).
- Ook bij schade aan je woning meld je snel en eenvoudig het probleem aan KBC: je geeft een korte beschrijving van wat er gebeurd is, je voegt enkele digitale foto’s van de schade toe en je aangifte is klaar.
- Je kunt in KBC Assist een fotoalbum van waardevolle voorwerpen aanmaken. In geval van diefstal of verlies kun je dan die foto’s gebruiken bij je aangifte. De foto’s worden veilig centraal bewaard bij KBC.
- Heb je een gezinspolis bij KBC? Dan kun je ook daarvoor je aangifte doen met KBC Assist.
- In geval van Hospitalisatie kun je snel en makkelijk je opname doorgeven en een dossier openen.
- Via KBC Assist kan je het verloop van schadedossiers rechtsbijstand. Wat is de status van het dossier en welke stappen zijn er inmiddels ondernomen.
- Met KBC Assist heb je altijd alle nuttige contactgegevens bij de hand: van je verzekeringsagent, van de KBC-Bijstandscentrale of om een ziekenhuisopname te melden.


Download KBC Assist nu al, zodat je de app zeker bij de hand hebt als je schade hebt. Bij de installatie moet je je eenmalig aanmelden via KBC Mobile of met een aanmeldcode die je per sms of email ontvangt. Daarna kun je KBC Assist gebruiken met een zelfgekozen pincode.

Nieuwsgierig? Download de app en probeer de demo. Meer informatie vind je op www.kbc.be/assist.

Nieuw

Versie 19.2.0

Als trouwe KBC Assist-gebruiker heb je ons interessante feedback gegeven. Dikke merci daarvoor.

We zijn er onmiddellijk mee aan de slag gegaan om KBC Assist nog beter te maken.


Wat is er nieuw?

• Kleine optimalisaties

Nog meer tips, bemerkingen of ideetjes? Laat zeker van je horen via Facebook of Twitter @KBC_BE.

Beoordelingen en recensies

3.5 van 5
21 beoordelingen

21 beoordelingen

nelem1 ,

Niet voor ipad

Jammer dat de app niet werkt op de ipad

Reactie van ontwikkelaar ,

Dank je wel voor je opmerking Nelem. We geven je suggestie zeker door!

JelleOSX ,

Geen aanmeldcode

Het lukt mij niet om een aanmeldcode op te vragen. Tot 10x toe contact opgenomen met de helpdesk en mijn verzekeringskantoor, het zou moeten werken maar helaas... ik geef het op, jammer!

Reactie van ontwikkelaar ,

Hey, de aanmeldcode kan je ook instellen via de mobile app i.p.v. met een aanmeldcode. Als je toch de aanmeldcode wenst te gebruiken, dien je eerst alle persoonlijke gegevens in te vullen. Daarna ontvang je onmiddellijk een sms om de app te activeren. Check even of je contactgegevens correct staan in bij KBC zodat de code correct kan worden afgeleverd.

TeddyTBP ,

Top app

Werkt goed gebruik hem continu

Reactie van ontwikkelaar ,

Hallo, mocht je nog problemen hebben met de App, dan kan je best even contact opnemen met onze technische helpdesk: 016 / 432.507.

Informatie

Verkoper
KBC Global Services NV
Grootte
126.4 MB
Categorie
Diensten
Compatibiliteit

Vereist iOS 9.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Duits, Engels, Frans

Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© KBC Groep NV
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou