Captures d’écran

Description

Beleef Ketnet altijd en overal met de gratis Ketnet-app. Geniet eindeloos van je favoriete Ketnet-programma’s en ontdek heel wat nieuwe én volledige reeksen: van #LikeMe, Nachtwacht tot Samson & Marie, van Hoodie tot Helden. Met de Ketnet-app mis je geen enkele aflevering van de nieuwste Ketnet-programma’s.

- Blijf op de hoogte van de actualiteit en volg Karrewiet op de voet.
- Laat je gaan met de supercoole spelletjes en verbeter je highscores. Bewijs dat je de grootste Ketnet-fan bent in de quizzen. De Ketnet-app zorgt voor urenlang speelplezier.
- Ontdek de laatste nieuwtjes, pranks en trends in de stories. Met de Ketnet-app blijf je op de hoogte van de avonturen van alle Ketnet-sterren, ook de Ketnet-wrappers!

In de Ketnet-app staat kijken en spelen centraal, maar ook creativiteit en interactiviteit worden gestimuleerd in een veilige omgeving. De Ketnet-app is GRATIS, eenvoudig te gebruiken en VEILIG. De Ketnet-app bevat GEEN in-app aankopen en GEEN advertenties.

Naast de Ketnet-app biedt Ketnet ook gratis op maat van de allerjongsten de Ketnet Junior-app aan. Hier kunnen peuters en kleuters samen met hun favoriete Ketnet Junior-vriendjes de wereld op een veilige, leuke en leerrijke manier ontdekken.

Nouveautés

Version 4.1.0

- Autoplay volgende video
- Uitbreiding zoekresultaten

Notes et avis

4.2 sur 5
706 notes

706 notes

Michellevvl8 ,

Het Ketnet berichtje!❤️

Hele toffe app alleen ik ben mijn wachtwoord vergeten ik heb een profiel en ik vond mijn wachtwoord terug en het lukt niet ik stuur mijn mama/papa een é-mail net als ze vragen en ze krijgen geen bericht/e-mail? Kan je mij helpen a.u.b?😉ik hoop dat je dit leest en beantwoord! Het is wel een leuke app

kaka diaree ,

Noorb08

Jammer dat je geen Ketnet in het buitenland kunt kijken.Daarvoor gaf ik een ster minder.

KILLER RUBI14 ,

best goeie app

ik vind het een hele leuke app alleen... waarom moet ik zoveel een nieuwe versie downloaden? ik zie er nooit het verschil in😕

Confidentialité de l’app

Le développeur VRT a indiqué que le traitement des données tel que décrit ci‑dessous pouvait figurer parmi les pratiques de l’app en matière de confidentialité. Pour en savoir plus, consultez la politique de confidentialité du développeur.

Données n’établissant aucun lien avec vous

Les données suivantes peuvent être collectées, mais elles ne sont pas liées à votre identité :

  • Coordonnées
  • Diagnostic

Les pratiques en matière de confidentialité peuvent varier, notamment en fonction des fonctionnalités que vous utilisez ou de votre âge. En savoir plus

Prend en charge

  • Partage familial

    Jusqu’à six membres de la famille peuvent utiliser cette app lorsque le partage familial est activé.

Du même développeur

Vous aimerez peut-être aussi