Schermafbeeldingen

Beschrijving

“Klara”, dé mobiele app van uw favoriete zender
Met deze applicatie voor iPhone heeft u Klara altijd op zak. Zo kunt u snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit uw favoriete Klara-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer u maar wil. Dit alles in een herkenbare Klara-omgeving, met visuals van de componisten en/of uitvoerders en de presentatoren.
Via de playlistfunctie vindt u snel de naam van een muzikaal werk terug uit de playlist van Klara. Via de app kunt u snel en gemakkelijk reageren op uw favoriete radioprogramma en staat u rechtstreeks in contact met de studio. Nieuws en de krantencommentaren kunt u snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Airplay kunt u bovendien alles streamen naar uw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kunt u de muziek die u leuk vindt delen met uw vrienden via sociale media.
U kunt niet alleen naar Klara, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Radio 2, Studio Brussel en MNM, kunt u ook genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits en Ketnet Hits. Via VRT Nieuws krijgt u de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

Nieuw

Versie 2021.2.2

We deden enkele optimalisaties van onze app. Groeten, Klara.

Beoordelingen en recensies

4.6 van 5
3.6K beoordelingen

3.6K beoordelingen

Mr. Lunas ,

Aaaaaawweeeeesooome

This app is fantastic really.

Dirk m ,

Luister live en krijg absoluut geen enkele info

De app is nog steeds bijzonder arm in het verschaffen van relevante info tijdens het spelen van ‘live’ opgenomen stukken. Bedroevende kwaliteit van een subsidies slurpend bedrijf. Gelukkig zijn jullie programma makers en presentatoren van een topkwaliteit.

WanderingCow ,

Geweldige nieuwe app, dank VRT !

Perfecte app met de info die tot nu toe altijd ontbrak. Reeds 1 vraag voor een nieuwe feature : een landschapsmode, zeker bij iPad heel handig !

App-privacy

De ontwikkelaar, VRT, heeft aangegeven dat de werkwijze van de app omtrent privacy mogelijk het gebruik van gegevens omvat zoals hieronder wordt beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou