Screenshots

Description

De KlimApp biedt je alle relevante informatie over de 500 beste ‘fietsbergen’ van Europa. Je kunt de KlimApp gratis downloaden, en tegen betaling van 2,29 euro landengidsen aanschaffen binnen de app. De KlimApp bevat momenteel vijf landengidsen: Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland en Oostenrijk, elk met 100 bergen. Van alle bergen is een uitgebreide omschrijving beschikbaar van de experts van de redactie van Fiets. Daarnaast zijn voor alle bergen de stijgingspercentages, de hoogtemeters, de lengte van de beklimming en de hoogte van de beklimming overzichtelijk terug te vinden.
Bergen die je wil beklimmen kun je op een persoonlijke bucketlist plaatsen, en beklommen bergen kunnen afgevinkt worden op je eigen Palmares.

Naast alle informatie over bergen biedt de KlimApp ook een verzetschema met de meest voorkomende tandwielcombinaties en een rekentool waarmee je kunt zien hoe hard je fietst op basis van een specifiek verzet en jouw trapsnelheid.

Bovendien vind je in de KlimApp ook een keur aan handige tips voor fietsen in de bergen, en brengen we je het laatste nieuws op bergfietsgebied.

LANDEN KOPEN
De vijf landengidsen met elk beklimmingen van de 100 belangrijkste bergen kun je in de app los kopen voor 2,29 euro (dat is nog geen twee cent per berg). Ook kun je alle 500 bergen in één keer voordelig aanschaffen voor 6,99. De betaling verloopt via je iTunes account.

What’s New

Version 1.0.1

500 bergen in je broekzak

Information

Provider
New Skool Media BV
Size
14 MB
Category
Sports
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Frankrijk 2,29 €
  2. Italië 2,29 €
  3. Spanje 2,29 €

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like