Schermafbeeldingen

Beschrijving

Scènes worden nu ontgrendeld met een aantal sterren! De kroon wordt nu gewonnen door het verdienen van 3 sterren in een enkele poging!

Welkom in de wondere wereld van Kuifje! Bereid je voor om een prachtige collectie miniaturen te verzamelen en de beroemde journalist en andere populaire personages te volgen op je reis door drie kleurrijke 3-op-een-rij-puzzels. Ontgrendel en verzamel adembenemende locaties die je met Kuifje kunt verkennen tijdens zijn reizen.

Het eerste avontuur: De krab met de gulden scharen

De dag begon heel gewoon voor Kuifje en Bobbie, maar een mysterie zit vaak in een klein hoekje! Bobbie komt met zijn snuit vast te zitten in een blikje krab, Jansen en Janssen onderzoeken vals geld en een vreemdeling wordt ontvoerd voor hij Kuifje een brief kan geven. Zouden al die elementen onderdeel zijn van een veel groter mysterie?

Volg Kuifje en neem deel aan een spannend onderzoek dat van bekende straten naar buitenlandse steden leidt, in het spoor van de krab met de gulden scharen.

Gloednieuwe 3-op-een-rij-puzzels

Om het mysterie te ontrafelen dat Kuifje voor een raadsel stelt, moet je meerdere
handgemaakte 3-op-een-rij-puzzels voltooien. Elke puzzel zal je innerlijke probleemoplosser uitdagen. Last van een obstakel? Ligt een stukje buiten bereik? Heb je bijna geen beurten meer? Haal je beste strategieën uit de kast om 3 sterren te krijgen voor je eerste poging! Lukt het niet de eerste keer? Geen probleem! Probeer het zo vaak als je wilt om de puzzel in stijl op te lossen.

Bouw een wereld en maak je eigen grondstoffen.

Waarom zou je je best doen om alle puzzels in het spel op te lossen? Hoe beter je speelt, des te meer kits je krijgt. Daarom dus. Wat moet je dan met die kits, vraag je je af? Met kits kun je de scènes van de miniaturen ontgrendelen, en zo de wereld bouwen. Je kunt er ook boosters mee maken zoals het dubbele vliegtuig of power-ups zoals de handschoen. Gebruik de boosters om je net dat voordeel te geven om de lastigste puzzels op te lossen. Nu je steeds meer kits hebt, kun je de wereld bouwen en de power-up maken waarmee je level 61 kunt halen!
Kuifje is gratis te spelen, maar sommige spelvoorwerpen worden ook te koop aangeboden. Als je geen gebruik wilt maken van deze optie, kun je aankopen in de app uitschakelen in de instellingen van je apparaat.© 5th Planet Games 2020 © Hergé / Moulinsart 2020

Nieuw

Versie 1.22.7

Deze update bevat nieuwe verbeteringen en probleemoplossingen. Als je feedback hebt, neem dan contact met ons op.
En blijf ons volgen, want er komen binnenkort nieuwe functies en meer levels aan!

Beoordelingen en recensies

4.7 van 5
242 beoordelingen

242 beoordelingen

Phifontaine ,

Un bug

J’ai décelé un bug dans le jeu. J’arrive au dernier coup d’un tableau et il m’est impossible de jouer (zéro coup disponible) mais l’écran ne bouge pas). Tout est bloqué.

Reactie van ontwikkelaar ,

Bonjour ! Je suis vraiment désolée que notre jeu n’ai pas fonctionné, nous avons publié le correctif dans la dernière version, donc la mise à jour du jeu devrait le corriger.
Nous aimerions nous rattraper. Contactez-nous par le biais du chat de support ou à support@5thplanetgames.mail.helpshift.com et envoyez votre ID de joueur. Laura

sanderius maximus ,

Beste match 3 ooit

Heb al veel match 3 gespeeld maar dit is de beste ooit

decl14 ,

Super

Certains niveaux un peu difficiles,mais jeu très amusant et surtout de très belles scènes 3D

App-privacy

De ontwikkelaar, 5th Planet Games Development ApS, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

 • Locatie
 • Identificatie­methode
 • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

 • Aankopen
 • Locatie
 • Gebruikers­content
 • Identificatie­methode
 • Gebruiks­gegevens
 • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

 • Delen met gezin

  Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Uitgelicht in

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou