Schermafbeeldingen

Beschrijving

Elke dag lekkere recepten! Met een weekmenu, de boodschappenlijst, uitleg over kooktechnieken en keukenbenodigdheden. Vol recepten en menu’s om lekker te koken.

Smakelijke, snelle en makkelijke recepten voor elke gelegenheid.
Deze app biedt je meer dan 9.000 kwaliteitsvolle recepten van Libelle Lekker. Perfect om inspiratie op te doen, waar je ook bent. Van de dagelijkse thuiskok tot de beginnende kok en de hobbykok, er is voor ieders wat wils.

Nieuw

Versie 1.4.1

Een nieuwe versie met een nieuwe loginmodule zodat u nog beter uw recepten kan vinden!

Beoordelingen en recensies

1,7 van 5
15 beoordelingen

15 beoordelingen

D. Sof ,

Leuke app maar werking moet herbekeken worden

Op zich een heel leuke app. Veel verschillende soorten recepten die je zelf kan opslaan in verschillende mapjes indien je wilt. De werking van de app moet wel dringend herbekeken worden. Ik moet me steeds opnieuw inloggen wanneer ik de app open. Eens ik in een recept zit zie ik nergens een pijltje om terug te keren naar het overzicht. Ook verschijnt er soms plots een scherm waarin een filmpje zou beginnen spelen zonder dat ik ergens op geklikt heb..
Hopelijk wordt dit snel aangepakt.

CharlotteBuyse18 ,

Leuke recepten maar de app zelf functioneert heel slecht!

Een uitgebreid aanbod van leuke en afwisselende recepten maar de werking van de app moet dringend herbekeken worden. Aanmelden met sociale media lukt niet. Er verschijnt telkens een foutmelding. Wanneer je dan kiest om aan te melden met je mailadres en paswoord krijg je de melding dat met dit e-mailadres enkel kan aangemeld worden via sociale media.. Dan maar zonder aanmelden. Maar vanaf de inlogpagina kan je niet meer terug naar de receptenpagina. App sluiten en terug heropenen is de enige optie dan. Recepten opslaan lukt mij ook niet aangezien ik niet kan inloggen. Hopelijk wordt dit snel aangepakt!

Doc two ,

Werking van de App

1 jaar na de opmerking van Charlotte lijkt de app nog niet verbeterd

App-privacy

De ontwikkelaar, Roularta Media Group, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou