Schermafbeeldingen

Beschrijving

Met 400 000 zijn ze al. De motorrijders die er graag vrij en onbezorgd op uit trekken met behulp van de Liberty Rider app. Sluit je aan bij deze community van en voor motorrijders die houden van veiligheid. En stel meteen ook je familie en vrienden gerust!

Goede beschermd de weg op


Liberty Rider: de app die levens redt
Hoe werkt het? Heel eenvoudig: als je een ongeval hebt met je motor, dan detecteert de app dat via de sensoren in je telefoon (gps en accelerometer). Met de informatie die wordt doorgestuurd naar ons algoritme voor ongevallendetectie bepaalt Liberty Rider of je al dan niet bent gevallen.

Gevallen? Ons team schiet je te hulp

Na een valsignaal bellen we je op. Als je niet antwoordt, sturen we de hulpdiensten naar jouw gps-positie. Zo eenvoudig is het. Stellen we echter vast dat je opnieuw beweegt en aan het rijden bent, dan gaan we ervan uit dat alles OK is met jou of dat iemand anders je weer op weg heeft geholpen. In dat geval schakelen we het alarm uit.

Liberty Rider is een reisgezel die je leven kan redden, 24 uur per dag, 7 dagen per week en in tien Europese landen: Portugal, Spanje, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Luxemburg, België, Nederland, Zwitserland en Frankrijk (inclusief Guadeloupe, Martinique, Guyana, La Réunion en Mayotte). En ook in de twee vorstendommen Andorra en Monaco kan je op onze hulp rekenen.

Deel je rit en stel je naasten gerust met een sms

Je kunt anderen de toestemming geven om je rit te volgen, zodat ze weten waar je bent en of je goed bent aangekomen. Aan het begin en het einde van je rit stelt de app je voor om hen een sms te sturen met een link waarmee ze je rit in realtime kunnen volgen. Je partner, ouders of kinderen hoeven zich dus geen zorgen meer te maken als je op pad gaat! En als je toch liever incognito reist, kan je deze optie gewoon uitschakelen.

De beste tools om eropuit te trekken met je motor

Liefhebber van het betere bochtenwerk? Liberty Rider biedt een speciale gps die je niet alleen van punt A naar punt B brengt, maar die je onderweg ook enkele mooie bochten voorstelt via de fun modus. Geen behoefte aan extra’s? Kies voor de snelle modus. En wil je een combinatie van efficiëntie én plezier? Gebruik dan de compromis-modus.

Je rijdt door een onbekend dorp of op een gevaarlijke weg? Vertrouw dan op de waarschuwingsfunctie voor gevaarlijke bochten van Liberty Rider. Als je bij het naderen van een bocht je snelheid niet aanpast, krijg je een bericht op je telefoon (via je intercom en op het scherm). Zo kan je nog op tijd vaart minderen en je bocht veilig aansnijden.

Je volgende ritten met de motor staan al op Liberty

Kies uit alle tochten die de community je voorstelt en zet ze meteen in de gps voor motorrijders van Liberty. Geen geknoei meer met allerlei tools: geniet gewoon van je rit en Liberty doet de rest!

Heb je nog vragen? Mail ze naar contact@liberty-rider.com. Het Liberty-team helpt je graag verder.

We kijken er alvast naar uit samen op pad te gaan!

NB: jouw veiligheid is onze enige prioriteit. We houden nooit je snelheid bij en delen geen gegevens zonder jouw toestemming.
Als je voor Liberty Premium kiest, wordt de betaling van je Apple-account afgehouden bij de bevestiging van de aankoop. De kostprijs van je abonnement bedraagt 4 euro per maand of 48 euro per jaar (de prijs kan verschillen naargelang de regio of de lopende promoties). Je abonnement wordt automatisch vernieuwd, behalve als je het ten minste 24 uur vóór het einde van de vooraf bepaalde periode opzegt. Je Apple-account wordt voor de verlenging gedebiteerd binnen 24 uur na het einde van de lopende periode en tegen dezelfde prijs als bij de eerste inschrijving.

Voor meer informatie kan je terecht op https://help.liberty-rider.com
Ons privacybeleid vind je terug op www.liberty-rider.com/nl/privacy-policy/ en onze algemene gebruiksvoorwaarden op www.liberty-rider.com/nl/terms-of-use/.

Meer weten? Stuur je vraag naar support@liberty-rider.com. Ons hele team staat voor je klaar.

Nieuw

Versie 2.17.2

Dear Tribe,

Here's the first step of the new maintenance system : in this version, we've rebuilt the motorbike profile.

We also worked on evolutions on the accident detection.

Ride safe !

Beoordelingen en recensies

4.5 van 5
55 beoordelingen

55 beoordelingen

Papayorrickd ,

Liberty Rider

Génialissime⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️✌️

fabouille01 ,

Bug

III est impossible de fermer le pop-ou pour l’abonnement premium. S’ouvre à nouveau lorsqu’on est sur la page d’accueil.

niv-18 ,

Mouais

Énormément de bug entre mes trajets qui s’enregistre pas, pas de détection d’accident même après 10 minutes a l’arrêt.. pourtant je paye bien l’abonnement.... pas de service après vente en plus ..

App-privacy

De ontwikkelaar, Liberty Rider, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou