Lijstjestijd 4+

Tom Rombaut

Designed for iPad

    • 2.8 • 9 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Krijg de cadeaus die je écht wil!


Wat de gelegenheid ook is, met Lijstjestijd krijg en geef je enkel nog topgeschenken. Verzamel je droomcadeaus in een online lijstje, en deel het met je vrienden en familie. Zo weten zij perfect waar ze jou blij mee maken, én waar het te vinden. Graag gedaan.

Echt alles kan!


De perfecte kast gezien in een tweedehandswinkel? Goesting om je uit te leven met een doe-cadeau? Aan het sparen voor die grote reis? Zet het allemaal op je lijstje, zodat anderen je kunnen helpen om je kleine en grote dromen waar te maken. Alles is mogelijk, de keuze is aan jou.

What’s New

Version 2.20

Deze nieuwe versie van de Lijstjestijd App kreeg een layout update alsook enkele inhoudelijke verbeteringen.

Ratings and Reviews

2.8 out of 5
9 Ratings

9 Ratings

BezigBieke ,

Handig, maar nog niet helemaal top.

Lijstjestijd is een super idee! Gedaan met dubbele cadeautjes. Zelfs de mensen in onze familie die niet handig zijn met internet, kunnen er goed mee werken. Voor mij persoonlijk is een groot gemis in de app dat je geen lijstjes kan bewaren van anderen, terwijl dat op de site wel kan. Deze aanpassing zou top zijn!

Lady_in_satin ,

Aanmelden lukt niet meer

De app werkte perfect op mijn iPhone, maar ineens kan ik niet meer aanmelden. Er is zogezegd iets mis met mijn internetverbinding. Inloggen via de website lukt wel, dus aan mijn account ligt het niet. Jammer!

mims.crr ,

Kan niet meer inloggen op de app

De app werkte opeens niet meer.. heb geprobeerd om deze te verwijderen en terug te installeren maar kan me plots niet meer aanmelden

Developer Response ,

Oei, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Misschien was er een tijdelijke storing op onze servers. Mocht het probleem nog niet opgelost zijn stuur je ons dan even een mailtje naar info@lijstjestijd.be?

App Privacy

The developer, Tom Rombaut, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities