Schermafbeeldingen

Beschrijving

Een ‚broertje’ van MENT TV dat je toelaat interactief te gaan met je Vlaamse muziek- en entertainmentzender.

MENT draait het beste uit Vlaanderen, Nederland en de ons omringende landen. MENT is daarmee een uniek product. Er zijn ook talkshows met Vlaamse artiesten en celebs, concerten en specials.

MENT Slimme Radio heeft een wekkerfunctie die je laat wakker worden met (vooral Vlaamse) muziek op je smartphone of tablet. Je kan nummers die je hoort ‚harten’ en zo meebepalen welke hoog komen in ‚De hartelijke 10’. Je kan tickets voor evenementen bestellen en cd’s bij je thuis laten afleveren, 'De Vlaamse Top 10’ raadplegen, programmaschema’s en nieuwtjes over artiesten lezen.

Natuurlijk kan je nummers van je favoriete artiesten delen met je vrienden via Facebook, Twitter of e-mail en ze binnenhalen via i-Tunes. CD-aankopen worden direct in rekening gebracht bij de samenstelling van ‚De Reuze Keuze 10’ op MENT TV EN MENT Slimme Radio en de hitparades van Ultratop die je ondermeer op Radio 2 kan horen.

Op evenementen maak je met deze app van je telefoon een ledwall waarmee je je favoriete artiesten of (voetbal-)ploeg kan aanmoedigen.

Vind je luisteren leuk maar wil je liever kijken op je smartphone of tablet? MENT Slimme Radio combineert tal van functies in 1 handige en makkelijk te gebruiken app en die is bovendien… helemaal gratis.

Nieuw

Versie 6.0

We update the app regularly for you to have a better experience.
This release contains:
• Bug fixes and performance updates

Beoordelingen en recensies

5,0 van 5
5 beoordelingen

5 beoordelingen

fan bandit ,

Als ik eenzaam ben

Mieke en Bandit prachtig

anoniemanoniem ,

Spijtig

Crasht elke 2 seconden en sluit zig dan af op iPhone 4

App-privacy

De ontwikkelaar, Make up your brand, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou

Muziek
Muziek
Muziek
Muziek
Muziek
Muziek