Miele app – Smart Home 12+

Apparaten mobiel bedienen

Miele & Cie. KG

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Je perfecte begeleider: met de Miele app kun je je huishoudelijke Miele apparaten mobiel bedienen en voortdurend in de gaten houden, of je nu thuis bent of onderweg.

Highlights van de Miele app*:

• Huishoudelijke apparaten mobiel bedienen: bedien je apparaten gemakkelijk via de app.
• De status van een apparaat opvragen: kan ik nog wasgoed toevoegen? Hoelang duurt het spoelprogramma nog? Met de app heb je altijd een actueel overzicht van je apparaten.
• FoodView: hiermee kun je de bereiding van je gerecht in de oven op elk moment in de gaten houden. De camera in de oven stuurt foto's naar je smartphone, waar je ook bent.
• CookAssist: perfecte bakresultaten met TempControl-kookplaten dankzij de stapsgewijze uitleg in de Miele app.
• Recepten: doe inspiratie op om te koken en bakken met lekkere recepten en instructievideo's.

Download nu de Miele app en ontdek alle slimme Smart Home-functies*.

MobileControl – Alles onder controle
Met MobileControl kun je alle op het netwerk aangesloten Miele apparaten snel en gemakkelijk met de smartphone of tablet bedienen. Zo heb je bijvoorbeeld altijd direct toegang tot je wasmachine, vaatwasser of oven en kun je een programma, de voorprogrammering en andere opties kiezen.

CareAssistant – Langer fris en kreukvrij
Ben je nog onderweg en kun je het schone wasgoed niet direct uit de machine halen? De CareAssistant zorgt ervoor dat je wasgoed toch lang fris blijft. Via de app kun je de kreukbeveiliging tot wel 3 keer met telkens 30 minuten verlengen.

FoodView – Een kijkje in de oven
Een in de oven geïntegreerde camera laat je op je smartphone of tablet zien hoe het gerecht eruitziet. Je gerecht nog niet perfect? Pas de instellingen van de bereiding aan via je mobiel of tablet.

CookAssist – Het geheim voor perfecte bakresultaten
Miele CookAssist helpt je bij het optimaal bereiden van biefstuk, maar ook van vele andere gerechten. Dankzij de stapsgewijze begeleiding in de Miele app worden temperaturen en bereidingstijden automatisch doorgestuurd naar de TempControl-kookplaat. Je hoeft alleen nog maar de instellingen te bevestigen.

AutoStart – Geprogrammeerd starten via de app
Met de AutoStart-functie kun je de vaatwasser via de app zo programmeren dat de machine zelfstandig op vooraf vastgelegde tijdstippen start. Dankzij AutoDos en de PowerDisk is er altijd reinigingsmiddel beschikbaar, zodat de vaatwasser zelfstandig kan werken.

ShopConnect – Reinigingsproducten snel en eenvoudig via de app bestellen
Met ShopConnect kun je Miele toebehoren en accessoires heel gemakkelijk mobiel bestellen. Zodra je voorraad Miele reinigingsproducten of koffie op is, word je via een pushbericht geïnformeerd. Vanuit de app kun je dan met slechts enkele klikken bestellen.

Download de Miele app nu en geniet van de volledige Miele ervaring.

Demo-modus – Probeer de Miele app ook zonder Miele apparaten
De demo-modus van de Miele app geeft een eerste indruk van de mogelijkheden van deze app, ook zonder aangesloten apparaten van Miele.

*Belangrijke aanwijzingen voor het gebruik:
Extra digitaal aanbod van Miele & Cie. KG. Het Miele@home-systeem maakt alle slimme toepassingen mogelijk. Het aantal functies kan variëren per model en land.

Nieuw

Versie 4.8.1

Hartelijk dank voor je belangstelling voor de Miele app.
Deze versie bevat vooral technische verbeteringen en bugfixes. Nog meer features en verbeteringen komen met de volgende releases.
Veel plezier met de nieuwe versie.

Beoordelingen en recensies

4,3 van 5
560 beoordelingen

560 beoordelingen

raverke95 ,

Miele al z’n sterren kwijt!

Tot een 20 jaar geleden had je bij de aankoop van een Miele één zekerheid: ALLES werkte en bleef dat doen. Dik 20 jaar, geen uitzondering.
Vandaag heb je zelfs twee zekerheden: Niet alles wat eraan zit werkt en om de rekeningen van de service dienst te kunnen betalen moet je minstens de CEO van een groot goed draaiend bedrijf zijn.

Wat dus zeker NIET werkt is hun app, of kortweg heel het Miele@home systeem.
Soms krijg je de benodigde meldingen op de app, soms niet.
Van onze nieuwe WMV980 wasmachine (3000€!!!), kloppen de wastijden in de app en op de SuperVision schermen in huis voor geen meter.
Men poogt de machine opnieuw te koppelen, niet meer toe te voegen aan het gebruikersaccount, terwijl hij wel opnieuw in het thuisnetwerk verschijnt. Zo getuigt het eigen configuratie scherm en het overzicht van m’n router.

Tegenwoordig werken andere merken ook met apps. Enkele Siemens apparaten staan. Koppelen gaat met twee vingers in de neus. En raad eens: dit blijft werken en vooral accuraat.

Deze wasmachine zal mijn laatste Miele toestel zijn. Ze hebben inmiddels genoeg bewijs geleverd dat ze enkel nog maar streken kunnen verkopen met dikke rekeningen te maken op de kop van mens’ miserie.
De aloude waarden van Miele, waar ik bij de aankoop graag voor bijbetaalde, zijn lang voorbij! Jammer.

trouble shouting ,

Werkt niet altijd!

Dikwijls vind de app de toestellen niet! Nog een lange weg te gaan naar efficiëntie

Lebart ,

Bugs, bugs, bugs

Dear Miele, first test thoroughly and then make it available. Was adequate- now version 4.5 rubbish. iPhone 11proMax.

App-privacy

De ontwikkelaar, Miele & Cie. KG, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle