iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Waar je ook bent en wanneer je maar wilt, je kan dankzij de app van Monizze de saldo van je restaurant tickets, ecocheques en cadeaucheques en je laatste transacties raadplegen, de dichtstbijzijnde winkel of restaurant zoeken en je kaart blokkeren!
Klik op de welkomstpagina op “eten bestellen” om je lunch via de app te bestellen en met je restaurant tickets te betalen.
De app geeft je ook leuke persoonlijke deals en beveelt op basis van jouw voorkeuren nieuwe plaatsen aan die je op het lijf geschreven zijn.

De maaltijdcheque
HET MEEST POPULAIRE EXTRALEGALE VOORDEEL IN BELGIË !
De maaltijdcheques in België worden toegekend door meer dan 70.000 bedrijven aan samen bijna 2 miljoen werknemers. Dit extralegaal voordeel laat de werkgever toe om zijn werknemers te motiveren door hen een bijkomende koopkracht toe te kennen die bovendien fiscaal aantrekkelijk is. Hij mag enkel gebruikt worden voor het betalen van een maaltijd of het aankopen van voedingswaren.
De maaltijdcheques zijn 1 jaar geldig.

De ecocheque
DENK AAN HET MILIEU EN KIES VOOR HET ELEKTRONISCH FORMAAT!
Ecocheques zijn een extralegaal voordeel die de werkgever toelaten zijn werknemers extra te motiveren door hen een bijkomende koopkracht toe te kennen, volledig vrijgesteld van sociale lasten. Daarbovenop wordt het "eco-bewustzijn” van de werknemer gestimuleerd.
Momenteel worden de ecocheques in België reeds toegekend door meer dan 83.000 werkgevers aan meer dan 1,24 miljoen werknemers. Dit bovenwettelijk voordeel is voornamelijk bedoeld voor de aankoop van producten of diensten met een ecologisch karakter.

De activ' cheque: sport & culture
Succes op de werkvloer loopt parallel met succes in de sport - winnen doet men als team en de winnende teams vinden steeds andere manieren om te winnen.
Sport is meer dan enkel beweging. Het leert de mensen discipline, competitiviteit, hardheid en teamwerk. We proberen bedrijven te stimuleren zo een sportief gedrag aan te moedigen. We creëren op die manier en nog vele andere de best mogelijke werkomgeving voor werknemers in België.
De waarde van culturele educatie.
Cultuur is niet enkel enorm waardevol en aangenaam, het helpt de mens om zich te ontwikkelen op vlak van creativiteit, zelfzekerheid, discipline, effectieve communicatie en de kracht van teamwerk. Monizze doet het werk leven.

De cadeaucheque
DAAR PAKT IEDEREEN GRAAG MEE UIT!
U wilt uw werknemers bij een bepaalde gelegenheid plezieren ? De cadeaucheques voor het personeel binnen een bedrijf genieten van een voordelig wettelijk kader in België. Deze cadeaubonnen worden toegekend door duizenden bedrijven om hun werknemers te belonen en te motiveren. Ze zijn bestemd voor aankopen in het aanvaardingsnetwerk van Monizze.

Waarom extralegale voordelen aanbieden aan uw werknemers?
Elke cheque dat we aanbieden is 100% aftrekbaar, dus al ongelofelijk voordelig voor elke werkgever die zijn werknemers iets extra wil aanbieden en zich wil onderscheiden van andere werkgevers. Meer dan 2 miljoen maaltijdcheque gebruikers in België.
Door dat ‘extra’ aan te bieden verhoog je ook de koopkracht van uw werknemers.
Vergeleken met een verhoging van het salaris, bespaart u veel meer als u deze geeft in de vorm van extralegale voordelen.

Wat zijn de voordelen van Monizze?
We bieden extreem exclusieve en betaalbare prijzen vergeleken met de concurrentie. Wij geloven dat elk bedrijf hun dankbaarheid moet kunnen uitdrukken aan uw werknemers zonder daar een enorme kost aan te hebben.
We beheren een uitmuntende klantenservice. Elke Monizze-gebruiker krijgt onze prioriteit en we doen er alles aan op hun te helpen, zonder enige wachttijd.
Gelooft u ons niet? Onze 35.000+ die ons vertrouwen zullen wel getuigen. Het is onze missie om hun leven gemakkelijker en aangenamer te maken. Monizze brengt werk tot leven.
Daarbovenop mikken we naar kwalitatieve service zowel offline als online.
Daarom hebben we ook een gratis applicatie om onze gebruikers’ leven gemakkelijker te maken.

Monizze.

Nieuw

Versie 4.10.2

Onze mobiele applicatie is voortdurend in ontwikkeling. We hebben enkele problemen opgelost en andere elementen verbeterd. Uw opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom

Beoordelingen en recensies

1,7 van 5
201 beoordelingen

201 beoordelingen

Jelly Flex ,

Magere app

Handig om je saldo te raadplegen. Maar de overige functies werken maar oppervlakkig.

blondanneke ,

Probleem

Hij vraagt me please allow location services. Als ik op allow klik gebeurt er niets... dit blijft erop staan! Lastig
Heb iOS 10.3.3,
Tot op heden kan ik er nog steeds niet in!

Reactie van ontwikkelaar ,

Hi, welke iOS versie heb je? We kunnen dan checken wat er gebeurt. Keep you posted! Groeten, Nadège

tmattheussen ,

Location access

Want to check my balance, but can't get further because I need to allow location permissions, which I absolutely refuse. I don't need the location services, so I don't want to give your app permission to it.

Reactie van ontwikkelaar ,

Hi, this will be fixed in the next update. For the moment you can adapt it in the parameters of your iPhone. Nadège

App-privacy

De ontwikkelaar, MONIZZE, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Gebruikers­content
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou