Schermafbeeldingen

Beschrijving

De My AEG-app biedt inspiratie en handige hulpmiddelen om het meeste uit uw apparaten te halen. Leer hoe u uw kledingstukken het best kunt onderhouden en hoe ze er langer als nieuw uit kunnen zien. Registreer of sluit uw apparatuur aan en raadpleeg op maat gemaakte informatie en diensten, neem contact op met AEG, download handleidingen, plus;

Registreer of sluit uw wasmachine of wasdroger aan en vind advies over het verzorgen van uw delicate kleding, kies reinigingsmiddelen, behandel de informatie over het waslabel en houd uw wasapparatuur schoon en efficiënt.

Ontvang deskundig zorgadvies van onze Vlekgids over het behandelen van vlekken op uw favoriete kledingstukken en onze deskundige zorgadviseur voor het verzenden van de juiste programma-instellingen naar het apparaat.

Blader door accessoires en verbruiksartikelen van de AEG-webshop.


Only devices using an A7 processor or better, such as minimum iPhone 5s, iPad Air, iPad Mini 2 or higher, are supported running this app.

Nieuw

Versie 3.6.0

+ Get notified when the detergent is low in the auto-dosing tank of autodose washing machine.
+ Bug fixes and improvements.

Beoordelingen en recensies

1.2 van 5
5 beoordelingen

5 beoordelingen

kim210371 ,

Bon produit... quand il fonctionne !

Application difficile à synchroniser avec votre lave linge. Mais quand finalement vous y arrivez, après quelques jours soudainement il ne reconnaît plus vos informations de connections. Et donc l’application ne vous sert plus à rien... il faut alors attendre un jour, une semaine ou plus que le service informatique d’aeg se rende compte qu’il y a un problème et le résolve... bref produit aléatoire digne d’une sous marque chinoise!

KennyH1985 ,

Schandalig

Koop je een “top” wasmachine, niet alleen de machine gaat voortdurend stuk, da app werkt gewoonweg niet. Het heeft drie dagen geduurd om de verbinding werkende te krijgen, en meer dan de helft van de tijd kan je niet eens inloggen in de app. Lukt het je toch, dan is de app beperkt tot het instellen van je wasbeurt. Melding zou je enkel krijgen als de autodose leeg is (nog nooit een melding gehad), maar en melding als bijvoorbeeld het programma afgelopen is of dergelijk zit er niet in. Heel veel spijt van onze aankoop!

jfidhzidbdisbfjsodj ,

App werkt niet

Ik heb een wasmachine gekocht van €999 en de app werkt niet er komt telkens op mijn scherm dat het e-mail al in gebruik is zowel ik als
Mijn vriendin krijgen deze melding
Dit is zeer vervelend want wij hadden voordien deze app nog nooit gebruikt
Hopelijk veranderd dit snel !

Informatie

Provider
Electrolux Hausgerate GmbH
Grootte
257 MB
Categorie
Lifestyle
Compatibiliteit

Vereist iOS 10.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Engels

Leeftijd
4+
Copyright
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou