Schermafbeeldingen

Beschrijving

Met de app myDPD beschik je over een breed scala aan handige functies.
● Pakketbezorging sturen: jij bepaalt wanneer en waar we je zending bezorgen. Als je niet thuis bent, kunnen we bijvoorbeeld je pakket achter de garage leggen, bij een Pickup parcelshop achterlaten zodat je het daar kunt ophalen, of het op een ander adres of op een andere dag bezorgen.
● Pakketten volgen: met Live-Tracking weet je precies waar je pakket op elk moment is.
● Een parcelshop zoeken: je vindt in een handomdraai parcelshops bij jou in de buurt. De app bepaalt je actuele locatie en gebruikt de relevante criteria om de zoekactie te filteren.
● Pakketten beheren: het praktische overzicht helpt je om je pakketten te beheren en laat je voortdurend de actuele status van je pakketten zien, evenals andere details. Informatie over pakketten die al zijn bezorgd, wordt automatisch opgeslagen in je archief en kun je later altijd bekijken.
● Overal en altijd toegang: registreer je op je account en je kunt altijd de actuele status van je pakketten bekijken, waar je ook bent.
● Makkelijk feedback geven over je bezorging of contact opnemen met DPD.

Nieuw

Versie 2.82.0

bug fix

Beoordelingen en recensies

2.8 van 5
602 beoordelingen

602 beoordelingen

kies zelf een bijnaam ,

Verschrikkelijke app

Eigenlijk werkt niets zoals het hoort. App laadt niet, vind plots geen pakjes meer die in behandeling zijn,... de ene bug na de andere. Ik wacht nu al 5 dagen op een pakje dat er al 3 dagen moest zijn en ik heb NIHIL info.

Mientje-- ,

App is niet up to date

Levering is niet ad deur geweest, volgens app wel. App is niet up to date.
Ben niet tevredenen over levering en app...

Benjigoal ,

Onoverzichtelijk

Slechte app. Je krijgt tegenstrijdige info over de levering van je pakket. Ze antwoordende niet op mails. Veel te veel verschillende methoden om info te verkrijgen wat tot frustratie leidt

App-privacy

De ontwikkelaar, GEOPOST, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou