Nationale Loterij 17+

Loterie Nationale Loterij

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Met deze gratis app van de Nationale Loterij heb je je favoriete spelen en resultaten altijd bij de hand. Maar je kan ook:

● Maar één keer inloggen in de app om automatisch bij al je favoriete online spelen te komen. Nadien opnieuw inloggen is niet meer nodig
● Deelnemen aan wedstrijden en profiteren van exclusieve voordelen van de Nationale Loterij Club. Je hebt je lidkaart van de Nationale Loterij Club ook steeds op zak.
● Je spelticket scannen en meteen na de trekking zien of je gewonnen hebt (voor Lotto, EuroMillions, EuroDreams, Joker+, Vikinglotto, Keno, Pick3 of Extra Lotto)
● Onze kras- en trekkingsspelen en Woohoo games configureren op je startscherm om nog sneller je favoriete spel te spelen
● Meespelen met je favoriete trekkingsspel in je verkooppunt, door je deelname aan Lotto, EuroMillions, EuroDreams, Joker+, Vikinglotto, Keno, Pick3 of Extra Lotto in de app voor te bereiden

Spelen moet plezant blijven – en daar zorgen we samen voor!

De Nationale Loterij: ons engagement voor Verantwoord Spel
De Nationale Loterij heeft er zich altijd al toe verbonden om spelers te beschermen. Het ‘Verantwoord Spel’-beleid maakt dan ook onlosmakelijk deel uit van onze bedrijfsstrategie.

Wat verstaan we onder Verantwoord Spel?
In de ogen van de Nationale Loterij moet Verantwoord Spel de ontwikkeling van gewoontes van overmatig spelen beperken, en minderjarigen beschermen. Daartoe hanteren we een reeks van maatregelen – eigenlijk vervult de Nationale Loterij zo een preventieve en educatieve rol, die zij zeer ernstig neemt.

Onze producten zijn bedoeld voor het plezier en ter ontspanning. Wij weten echter dat sommige spelers zich al eens te hard laten gaan … en dus moeite hebben om hun verlangen om te spelen onder controle te houden. Op die manier dreigen zij af te glijden naar spelverslaving. Vandaar dat het voor de Nationale Loterij een prioriteit is om het grote publiek te sensibiliseren.

Heb je hulp nodig?
Denk je dat je zelf negatieve speelgewoonten aan het ontwikkelen bent? Wil je advies? Neem contact op met een van de hulpcentra.
Je kunt contact opnemen met volgende hulpcentra:

CGG VAGGA
Boomgaardstraat 7
2018 ANTWERPEN
Tel. 03 256 91 41
www.vagga.be

CGGZ Brussel Houba
Houba de Strooperlaan 136
1020 BRUSSEL
Tel. 02 478 90 90
www.cgg-brussel.be
houba@cgg-brussel.be

zorGGroep Zin / CAD Limburg
Salvatorstraat 25
3500 HASSELT
Tel. 011 27 42 98
www.zorggroepzin.be
info@cadlimburg.be

CGG Eclips
Begijnhofdries 33/3
9000 GENT
Tel. 09 235 22 41
www.cggeclips.be
info@cggeclips.be

CGG Noord-West-Vlaanderen
Tel. 050 342 424
www.cgg.be
info-brugge@cgg.be

Je kan ook een van de websites raadplegen waar je hulp vindt voor jezelf of iemand uit je omgeving.

Nieuw

Versie 4.5.2

Je app kreeg een update! We blijven ons inzetten om spelen voor jou zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Daarom voeren we voortdurend verbeteringen uit aan onze app. Zopas hebben we weer enkele updates gelanceerd. Dus wil jij ook in de toekomst van een vlotte ervaring blijven genieten? Installeer dan snel de nieuwste versie van de app!

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
71,1K beoordelingen

71,1K beoordelingen

KevD4v ,

Bien fait

Je retire une étoile car on ne sais pas vérifié les code my bonus sur l'app il fait aller sur le site internet

Reactie van ontwikkelaar ,

Merci pour votre suggestion. Vérifiér les code my bonus sera bientôt disponible dans une prochaine version.

delattrecheistian ,

Changement d application

J avais des numéros sauvegardés sur l ancienne application et celle ci me disait mes gains pour les Numéros joués . Aujourd’hui hui mes numéros ont disparu , vraiment déçu

Scuderia2006 ,

Bof

Ou sont passés les numéros sauvegardés avec le détail des gains ???

La seule utilité de l’application !!!!

Edit: je l’ai supprimé, elle est d’aucune utilité pour les abonnés.

Reactie van ontwikkelaar ,

Bonjour, nous avons supprimé cette fonctionnalité lors de la mise à jour de l'application. Désormais, vous ne pouvez plus sauvegarder vos combinaisons dans l’application. Avec le scan, nos joueurs découvrent le montant réel de leurs gains. Si vous jouez par abonnement, pas de panique. Vos gains seront toujours versés sur votre compte en banque. Nous avons pris note de votre remarque, sachez que nos équipes sont en train de travailler à trouver une solution à ceci. Passez une bonne journée 😊

App-privacy

De ontwikkelaar, Loterie Nationale Loterij, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruikers­content
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Proximus Pickx
Amusement
Telenet TV
Amusement
Streamz
Amusement
GoPlay
Amusement
VRT MAX
Amusement
VTM GO
Amusement