New Jobs 17+

Online Solutions Group BV

Designed for iPad

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

Neem de hele arbeidsmarkt mee op pad: diverse uitzendbureaus, selectiebureaus, vacaturesites, headhunters en reguliere werkgevers in onze app, waardoor de hele arbeidsmarkt overal toegankelijk is. Durf de volgende stap in je carrière te zetten of houd simpelweg de activiteiten van je werkgever in de gaten om geen promotiekansen te missen.
De "New Jobs" mobiele app is jouw ultieme toegangspoort tot het ontdekken van spannende jobkansen in een breed scala aan industrieën.
Of je nu net afgestudeerd bent of een ervaren professional die op zoek is naar een carrièreswitch, "New Jobs" brengt de arbeidsmarkt binnen handbereik met een reeks functies die ontworpen zijn om je zoektocht naar een baan te stroomlijnen.

Belangrijkste functies:

Uitgebreide zoekfunctie voor vacatures: Zoek en blader eenvoudig door duizenden vacatureadvertenties om de perfecte match voor jouw vaardigheden en interesses te vinden. Onze krachtige zoekmachine stelt je in staat om resultaten te filteren op locatie, industrie, functietitel en ervaringsniveau.
Gepersonaliseerde vacaturemeldingen: Blijf de concurrentie voor met aangepaste job alerts die je op de hoogte stellen zodra er nieuwe kansen beschikbaar zijn die bij jouw profiel passen. Zo mis je nooit de kans om te solliciteren voor je droombaan.
Solliciteren met één tik: Solliciteer snel en gemakkelijk met slechts één tik op de knop met behulp van je opgeslagen cv en profielinformatie. Deze functie maakt het eenvoudig om sollicitaties te verzenden, zelfs onderweg.
CV-builder: Maak rechtstreeks in de app een professioneel ogend cv. Pas je cv aan door je persoonlijke informatie, werkervaring, opleiding en vaardigheden toe te voegen. Download het in PDF-formaat of deel het rechtstreeks met werkgevers.
Carrière advies: Verkrijg waardevolle inzichten met onze artikelen en tips over carrière advies die je helpen om de arbeidsmarkt te navigeren, sollicitatiegesprekken te voeren en je cv te optimaliseren.
Vacatures opslaan en beheren: Sla vacatures op waarin je geïnteresseerd bent en beheer je sollicitaties en jobaanbiedingen vanuit de app. Je kunt de status van je sollicitatie volgen en direct contact opnemen met werkgevers.
Directe communicatie met werkgevers: Neem rechtstreeks contact op met potentiële werkgevers via de app. Stel vragen, ontvang feedback en bespreek functieomschrijvingen zonder het platform te verlaten.
Gebruiksvriendelijke interface: Geniet van een soepele, intuïtieve interface die het navigeren door vacaturelijsten, het beheren van je profiel en het solliciteren voor banen een probleemloze ervaring maakt.
Privacy en veiligheid: Jouw privacy is onze prioriteit. De "New Jobs" app zorgt ervoor dat jouw persoonlijke gegevens veilig worden opgeslagen en nooit zonder jouw toestemming worden gedeeld.
Regelmatige updates: Ontvang regelmatig updates die functionaliteiten verbeteren en nieuwe functies introduceren op basis van gebruikersfeedback om jouw ervaring met het zoeken naar een baan continu te verbeteren.
Waarom "New Jobs"?
"New Jobs" is ontworpen voor werkzoekenden die efficiëntie en gemak eisen in hun zoektocht naar een baan. We begrijpen dat het zoeken naar een nieuwe baan overweldigend kan zijn, daarom hebben we een gebruiksvriendelijk platform gecreëerd dat het proces vereenvoudigt en je helpt snel de juiste werkgevers te vinden.

Of je nu op zoek bent naar deeltijdwerk, voltijdposities of freelance mogelijkheden, "New Jobs" biedt je de tools die je nodig hebt om te slagen in de concurrerende arbeidsmarkt van vandaag. Het is niet zomaar een app; het is jouw partner in je zoektocht naar een baan, die je bij elke stap ondersteunt om die perfecte baan te landen.

Download nu de "New Jobs" app en begin je pad naar een vervullende carrière met slechts een paar tikken. Onthoud, een geweldige carrière is slechts een swipe verwijderd!

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Online Solutions Group BV, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

ZiE WERK APP
Business
Funeral Manager
Productivity
Midden Gelderland Werkt!
Productivity
Uitrusting
Business
Get Driven for Drivers
Business
eLoket
Business