ObsIdentify 4+

Herken de natuur in één klik‪!‬

Observation International

Ontworpen voor iPhone

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Bewaar je foto's en waarnemingen overzichtelijk met de app en website. Je wordt beloond met tips op maat om soorten te vinden, behaalt badges en wordt uitgenodigd om mee te doen met challenges. Jouw waarnemingen en die van anderen dragen bij aan kennis van de natuur. Zo maken je waarnemingen en die van anderen deel uit van onderzoek naar deze soorten. Elke waarneming telt!

ObsIdentify herkent alleen wilde dieren en planten. Gebruik de app niet voor selfies, mensen, huisdieren, kamer- of tuinplanten.

De beeldherkenning in ObsIdentify wordt mogelijk gemaakt door waarnemingen uit Waarneming.nl, Waarnemingen.be en Observation.org. ObsIdentify is een product van Stichting Observation International, in samenwerking met Naturalis Biodiversity Center en Natuurpunt.

Nieuw

Versie 2.6

- Toon ranking en targets in challenges
- Ondersteuning voor beperkte toegang tot de fotobibliotheek
- Bugfixes en UI-verbeteringen

Beoordelingen en recensies

3,5 van 5
77 beoordelingen

77 beoordelingen

ln_vc ,

Zeer draagbare flora- en faunagids!

Heel leuk om te weten te komen wat alle soorten in je buurt nu eigenlijk zijn! Wel jammer dat ik in de app geen andere taal kan kiezen, waardoor ik alle namen in het Engels te zien krijg (iphone app neemt automatisch de taal over van telefoon i.p.v. mijn profiel). Dus iets minder sterren hiervoor..

maroyes ,

Herkent snel de soorten, heel handig

Makkelijk in gebruik, en vrij accuraat. Soms helpt het een tweede foto te gebruiken als de identificatie toch niet 100% klopt. Echt superhandig om snel soorten te herkennen, een aanrader!

simbanalalarsamberjankristel ,

Heel leuk

Heel leuk zou wel handig zijn om waarnemingen te sorteren op zeldzaamheid

App-privacy

De ontwikkelaar, Observation International, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Onderwijs
Onderwijs
Onderwijs
Naslagwerken
Onderwijs
Onderwijs