ObsIdentify 4+

Herken de natuur in één klik‪!‬

Observation International

Ontworpen voor iPhone

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Herken de natuur in één klik! Maak een foto in Europa of het Nederlands Caribisch gebied, en kom te weten welke soort het is. Verzamel al je natuurwaarnemingen in de app. Je wordt beloond met tips op maat om soorten te vinden, behaalt badges en wordt uitgenodigd om mee te doen met challenges. Maak groepen met collega's, familie of vrienden en bekijk elkaars mooiste natuurwaarnemingen. Jouw waarnemingen, en die van anderen, dragen bij aan onderzoek naar soorten en kennis van de natuur. Elke waarneming telt!

ObsIdentify herkent alleen wilde dieren, planten en paddenstoelen uit Europa en het Nederlands Caribisch gebied. Gebruik de app niet voor selfies, mensen, huisdieren, kamer- of tuinplanten.

De beeldherkenning in ObsIdentify wordt mogelijk gemaakt door miljoenen waarnemingen van duizenden gebruikers van Waarneming.nl, Waarnemingen.be en Observation.org. ObsIdentify is een product van Stichting Observation International, in samenwerking met Naturalis Biodiversity Center en Natuurpunt.

Nieuw

Versie 3.13

- UI-verbeteringen

Beoordelingen en recensies

3,4 van 5
93 beoordelingen

93 beoordelingen

simbanalalarsamberjankristel ,

Heel leuk

Heel leuk zou wel handig zijn om waarnemingen te sorteren op zeldzaamheid

maroyes ,

Herkent snel de soorten, heel handig

Makkelijk in gebruik, en vrij accuraat. Soms helpt het een tweede foto te gebruiken als de identificatie toch niet 100% klopt. Echt superhandig om snel soorten te herkennen, een aanrader!

Rosshud ,

Naast slaan

Jammer maar de app begint meer en meer flink naast te slaan. Verschillende soorten waren mis en zelfs vandaag een simpele kruisbes zou een groene schildwants zijn of een zachte ooievaarsbek… Gelukkig bestaat er het almachtige google met zijn lens. Tot hier toe zeer accuraat. Appje gaat de vuilbak in…

App-privacy

De ontwikkelaar, Observation International, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Onderwijs
Naslagwerken
Naslagwerken
Onderwijs
Onderwijs
Onderwijs