Screenshots

Description

Steeds meer bedrijven beslissen om hun (telefonische) receptie uit te besteden aan een externe leverancier, dit is dé ideale oplossing gezien deze externe partij er ALTIJD is (in vergelijking met een receptioniste die regelmatig afwezig zal zijn wegens verlof, ziekte, …).

De taak van een receptioniste (ontvangen en doorschakelen gesprekken, openen van de deur, ontvangen van gasten, aannemen van boodschappen, …) kan immers perfect uitbesteed worden aan Offitel!

Dankzij de online tool “virtuele receptie” beschikt Offitel immers over “real-time”-informatie over wie wanneer en waar aanwezig is, welk bezoek verwacht wordt (en voor wie) enz.

Dankzij deze online toepassing wordt het volledige proces van zowel interne als externe communicaties gestroomlijnd. Boodschappen komen automatisch bij de juiste bestemmeling terecht die deze kan raadplegen via het web, mail en deze handige (gratis) mobiele APP!

De Offitel virtuele receptie zorgt voor een gestructureerde flow van alle (niet schriftelijke) communicatiestromen binnen een onderneming, dit is in veel ondernemingen helaas maar al te vaak een ontbrekende schakel! De Offitel virtuele receptie lost dit probleem op in een handomdraai!

What’s New

Version 2.0.3

Beveiligingsupdate

App Privacy

The developer, Appmax BVBA, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Information

Provider
APPMAX BVBA
Size
47.4 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like