Schermafbeeldingen

Beschrijving

We helpen meer dan een miljoen mensen over de hele wereld om een stap vooruit te komen in hun diabetesmanagement met onze OneTouch Reveal® mobiele app.*.

De OneTouch Reveal® mobiele app werkt met zowel de nieuwe OneTouch Verio Reflect® meter, de OneTouch Ultra Plus Reflect™ meter als de OneTouch Select Plus Flex® meter, waarbij gegevens automatisch worden omgezet in snelle snapshots die het verband leggen tussen uw bloedsuiker en voeding, insuline en activiteit.Wijzig de manier waarop u uw bloedglucoseresultaten ziet:

• Met de functie Bloedsuiker Coach krijgt u persoonlijke begeleiding, inzicht en aanmoediging, zodat u actie kunt ondernemen op basis van uw huidige resultaat. (alleen beschikbaar bij gebruik van de OneTouch Verio Reflect® en OneTouch Ultra Plus Reflect™ meters)

• Stuurt u automatisch een melding op uw smartphone wanneer een hoge of lage trend of een terugkerende trend wordt gedetecteerd, zodat u actie kunt ondernemen om deze in de toekomst te vermijden.

• Goal Tracking functie - Stel gepersonaliseerde doelen op en volg deze op de voet en visualiseer uw vooruitgang in de loop van de tijd

• Met de HbA1c-vergelijker op de OneTouch Reveal® mobiele app kunt u uw laboratorium HbA1c vergelijken met het gemiddelde van uw bloedsuikerwaarden van de afgelopen 90 dagen**.

• Gepersonaliseerd dashboard dat trends in de verf zet en u toelaat om 14-daagse visuele overzichten te zien met ColourSure® technologie

• Automatische trendzoeker die een tijdlijn toont van belangrijke gebeurtenissen en activiteiten op het gebied van bloedsuiker, waarbij wordt aangegeven wanneer u herhaaldelijk buiten het bereik bent geweest

• 14, 30 en 90 daags resultatenoverzicht van uw hoge en lage waarden, zodat u zich beter voorbereid voelt op doktersafspraken***.

• Mogelijkheid om te integreren met de Health-app, zodat u kunt instellen dat uw bloedsuikerwaarden naar Apple Health worden gesynchroniseerd. U kunt ook uw koolhydraten, stappen en work-outs vanuit Apple Health met de app synchroniseren.
Vragen?

Of als u meer wilt weten over de OneTouch Reveal® mobiele app, bel onze klantendienst op 0800 15325 of bezoek www.OneTouch.be.*Intern wereldwijd Dashboard rapport voor de OneTouch Reveal app, juni 2018.

**Het resultaat van de HbA1c test dat u van uw professionele zorgverlener kreeg, moet worden ingebracht.

***In vergelijking met het gebruik van een meter zonder doel voor het gemiddelde van de bloedsuikerresultaten over 90 dagen.Compatibel met iOS 11 of later. Afhankelijk van uw iOS-apparaat en versie, is het mogelijk dat screenshots in het Help bestand niet overeenkomen met wat u in uw app ziet.


Het Bluetooth®-woordmerk en de logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door LifeScan Scotland Ltd. is onder licentie.

iOS is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App StoreSM is een servicemerk van Apple Inc.


App Store Translation: Dutch

Nieuw

Versie 4.6

• Oplossingen voor problemen en verbetering van de stabiliteit

Beoordelingen en recensies

4.6 van 5
146 beoordelingen

146 beoordelingen

ours pas content ,

Incompatible avec iPhone version 13.3.1

Pas terrible problème de comptabilité

Problemen up date ,

De app is niet voldoende uitgewerkt

Via de app heb je een aantal manieren om de gemeten waarden te beoordelen. Maar een , toch wel belangrijk probleem , is het feit dat niet alles wat je kan zien aan analyses op het meettoestel naar de app gestuurd worden. Zo kan je in de app wel het totaal gemiddelde van je metingen zien maar niet het gemiddelde van de waarden voor eten afzonderlijk alsook niet de gemiddelden na eten.
Zo kan je de min max voor de beoordeling van de gemeten waarden in de app aanpassen maar dit wordt niet doorgestuurd naar de meter.
Als gebruiker moet je één plaats hebben waar je alle informatie kan bekijken en niet zoals nu meerdere plaatsen.
Het is een app waar nog werk aan is maar die zeker kan gebruikt worden als dataverzameling van alle waarden.
Feedback is soms ergerlijk omdat je bijvoorbeeld als raad krijgt om ‘s avonds minder te snoepen of minder koolhydraten te eten en dit keer op keer ( waarden zijn op in deze periode te hoog) terwijl ik dat totaal niet doe.

Patje 41 ,

Oké Touch

App werkt uitstekend

Informatie

Provider
LifeScan, Inc.
Grootte
207.7 MB
Categorie
Geneeskunde
Compatibiliteit

Vereist iOS 11.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Duits, Engels, Frans, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Pools, Portugees, Sloveens, Spaans, Tsjechisch, Vietnamees

Leeftijd
17+
Regelmatig/Intense medische/behandelingsinformatie
Copyright
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou