PEAK Coaching 4+

Be the CEO of your own body

PEAK Coaching

Ontworpen voor iPhone

    • 5,0 • 2 beoordelingen
    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Via de PEAK Coaching App zet je jouw gezondheid weer in je agenda.

- Personal coaching waar en wanneer je wil: kies jouw ideale locatie, type training en tijdstip, en wij zorgen voor een trainer. We hebben coaches over heel Vlaanderen. Geen fitnessgoeroes, maar motiverende sidekicks die je doen uitkijken naar je trainingen.
- Snel boeken van je sessies met een flexibel coins-systeem: kies zelf hoeveel sessies per week je inplant en leg je trainingen snel en eenvoudig vast.
- Exporteer je sessies naar je eigen kalender om altijd op de hoogte te zijn. Komt er toch iets tussen gefietst? Je kan je sessie zonder probleem annuleren via de app.
- Opvolging van doelen en groei via de PEAK Score aan de hand van 4 pijlers: slaap, voeding, beweging en veerkracht). Ben je gedurende de jaren jouw sportroutine verloren? We helpen je om de draad terug op te pikken en te genieten van je trainingen. Wil je het graag naar het volledig niveau trekken met een bepaald doel? Wij begeleiden jou naar jouw unieke doelstelling.

Nieuw

Versie 1.32.2

Ondersteuning voor nieuw betalingsmogelijkheden

Beoordelingen en recensies

5,0 van 5
2 beoordelingen

2 beoordelingen

App-privacy

De ontwikkelaar, PEAK Coaching, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Wallet

    Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Suggesties voor jou

Gezondheid en fitness
Gezondheid en fitness
Gezondheid en fitness
Gezondheid en fitness
Geneeskunde
Gezondheid en fitness