Screenshots

Description

Ben jij zwanger? Wat een spannende tijd! Je zal worden overspoeld met diverse adviezen en tal van informatie. Duizelt het je al? In de gratis Prénatal app vind je antwoorden op veel van je vragen. In de app vind je onder andere een zwangerschapskalender, een handige baby uitzetlijst én ontvang je pushnotificaties met daarin aanbiedingen en tips.

Dankzij de zwangerschapskalender ontvang je iedere week relevante informatie en interessante blogartikelen over je zwangerschap. Je kunt hierin de ontwikkeling en groei van je kleintje volgen; is hij of zij nu zo groot als een tomaat of meloen? Met de aftelklok kun je zien hoeveel weken, uren en dagen het nog duurt tot je uitgerekende datum.

Bij een zwangerschap, bevalling en de kraamtijd komt veel kijken. Nu je zwanger bent wil je alles op tijd geregeld hebben. Daarom hebben we een uitzetlijst voor je samengesteld van waaruit je gemakkelijk kunt shoppen en waar je kunt aanvinken wat je al in huis hebt. Handig toch?

En ben je bevallen? Ook dan hebben we relevante informatie voor je! In onze babykalender vind je namelijk nóg meer informatie over de ontwikkeling van je kleintje(s).

Tot slot; in de app vind je altijd onze aanbiedingen en vind je dankzij onze store locator altijd een Prénatal winkel bij jou in de buurt. Geen tijd om naar een van onze winkels te komen? Thuis op de bank shop je via www.prenatal.nl de spulletjes die jij nodig hebt. Wil je contact met ons? Je vindt alle manieren waarop je ons kunt bereiken onder één knop in de app.

Nieuwe functies

Tijd voor een update, dit keer met een aantal wijzigingen voor een betere gebruikservaring! Je kunt na de update eenvoudig een persoonlijk profiel maken zodat je gegevens opgeslagen blijven. Met ditzelfde account kun je vervolgens ook inloggen in onze webshop. Heb je al een webshop account? Ook dan kun je met ditzelfde account inloggen in onze app. Dat is nog eens handig!

Veel plezier!

What’s New

Version 1.0.2

- Bugfixes

Information

Provider
Prenatal Moeder en Kind B.V.
Size
59.3 MB
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like