Promojagers 17+

Expert Group

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Promojagers is een app waarmee gebruikers eenvoudig zelf promoties kunnen toevoegen en delen met andere leden. Na het succes van de Facebookgroep, waar intussen al meer dan 200.000 Promojagers dagelijks de beste koopjes delen, heb je nu ook de app.

Dit zijn de troeven: Je kan zelf gemakkelijk promoties delen- Je kan alle promoties gemakkelijk filteren op type (vb: cashback, promotie, kortingsbon, kortingscode), maar ook op categorie en winkel of webshop - Er is een aparte rubriek waar je terecht kan met al je vragen - Er is een aparte rubriek waar we alle uitverkopen plaatsen.

Op Promojagers kan je terecht voor lokale kortingen en promoties, maar ook voor cashbacks, gratis staaltjes, online kortingscodes en giveaways.

Ga je mee op jacht?

Nieuw

Versie 2.0

Vernieuwde Facebook login (bugfix)
Vernieuwde technologie

Beoordelingen en recensies

4,2 van 5
48 beoordelingen

48 beoordelingen

fem1994 ,

Wil je besparen? Hier moet je zijn!

Hele mooie app die altijd up to date is door de kortingen hierin te delen als een community. Elkaar steunen in besparen.

Uiteindelijk tevreden ,

Niet tevreden

De app crasht voortdurend .

Jess1234509876 ,

Waardeloos

Werkt niet, app crasht constant.

App-privacy

De ontwikkelaar, Expert Group, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Winkelen
Winkelen
Winkelen
Winkelen
Winkelen
Winkelen