Promojagers 17+

Expert Group

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Promojagers is een app waarmee gebruikers eenvoudig zelf promoties kunnen toevoegen en delen met andere leden. Na het succes van de Facebookgroep, waar intussen al meer dan 200.000 Promojagers dagelijks de beste koopjes delen, heb je nu ook de app.

Dit zijn de troeven: Je kan zelf gemakkelijk promoties delen- Je kan alle promoties gemakkelijk filteren op type (vb: cashback, promotie, kortingsbon, kortingscode), maar ook op categorie en winkel of webshop - Er is een aparte rubriek waar je terecht kan met al je vragen - Er is een aparte rubriek waar we alle uitverkopen plaatsen.

Op Promojagers kan je terecht voor lokale kortingen en promoties, maar ook voor cashbacks, gratis staaltjes, online kortingscodes en giveaways.

Ga je mee op jacht?

Nieuw

Versie 2.2

Minor bug fix

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
96 beoordelingen

96 beoordelingen

fem1994 ,

Niet enkel een app maar een community

Het is een app gemaakt met mensen van hele goede inborst. Elkaar helpen staat hier centraal. Het is een app die helpt met promo’s te delen en meer. Iedereen helpt met insturen van goede deals. Je kan nog meer handige zaken vinden zoals de promofolders en een blog met goedkope maar toch lekkere maaltijden. Het enige dat momenteel wat vervelend kan zijn aan de app is dat inloggen soms wat lastig kan zijn.

BrittWouters ,

Onmisbaar

Een app waar ik al zoveel mee heb kunnen besparen! Alle beetjes helpen dus deze app is onmisbaar geworden ☺️😉 Ook veel tips op hun Facebook, Instagram en Tik Tok account! 🤩

Fabienne1976 ,

Zeer interessante app!

Wordt hier regelmatig geraadpleegd. En… al heel mooie promo’s op de kop kunnen tikken.

App-privacy

De ontwikkelaar, Expert Group, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

GAMMA België/Belgique
Winkelen
myShopi - Folders & Promoties
Winkelen
ALDI België
Winkelen
Kruidvat
Winkelen
Ekivita Edenred
Winkelen
PromoPromo-Folders van België
Winkelen