Screenshots

Description

Promotiez app toont u ALLE promoties, folders en folder aanbiedingen van grote en kleine winkels in België. Niet alleen alle supermarkten en doe het-zelf-zaken, maar ook elektronicazaken, mode-, speelgoed-, computer-, en beauty winkels en nog veel meer. Zelfs lokale shops hebben we voor u vermeld. Wilt u een zaak als favoriet selecteren, dan kan dit eenvoudig door op het hartje te klikken. Hiermee bent u altijd als eerste op de hoogte van aanbiedingen van uw favoriete shops en heeft u uw favoriete reclamefolders handig bij elkaar verzameld.

Bent u op zoek naar een aanbieding van een specifiek artikel of product? Ook deze vindt u snel in onze app door deze te selecteren in het menu. Zo krijgt u een overzicht, waar dit artikel in de folder staat, voor welke prijs en hoe lang de aanbieding nog geldig is. Vaak kan u met één klik het artikel in de folder selecteren, waarna u het eenvoudig kunt bestellen in de webshop. Uiteraard kan u aanbiedingen ook opslaan, door onze bewaarfunctie te gebruiken onderaan het bladerprogramma. U kan deze dan gemakkelijk terugvinden of vergelijken met andere aanbiedingen.
Waarom kiezen voor de Promotiez app met alle folders:
- Het grootste folderoverzicht van België met alle promoties!
- Dé folders APP voor iPhone(s) en iPad tablet(s)
- Altijd de meest actuele folders, als eerste online.
- Zowel nationale als streekgebonden folders
- Selecteren van nieuwe folders, populaire folders, folder tips of bijna verlopen folders
- Bekijk folders per categorie of winkel of kies een thema
- Uw folder favorieten overzichtelijk bij elkaar
- Bekijk ook magazines, brochures, catalogi of lookbooks
- Opslaan van aanbiedingen en maken van een eigen boodschappenlijstje.
- Adressen van winkels bij u in de buurt beschikbaar, die NU open zijn.

Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij je alle folders aanbieden, zowel nationaal als lokaal, zonder beperkingen. Ons gemotiveerd team is dagelijks online om als eerste de nieuwste folders voor u te plaatsen. En omdat wij géén papieren folders verspreiden, zijn we ook nog eens milieuvriendelijk. Dat is een voordeel voor de natuur en een voordeel voor u.
Helpt u ons beter te worden? Stuur ons uw opmerkingen, tips en vragen naar: info@promotiez.be. Uiteraard worden wij ook heel erg blij van uw review.
De Promotiez app met Alle promo’s wordt u aangeboden door Promotiez.be, al meer dan 10 jaar de meest complete folder site van België. Met alle promoties, reclamefolders, aanbiedingen, kortingen en acties, van A tot Z en heel veel voordeel voor u.

What’s New

Version 1.3.0

In deze update onthullen we ons NIEUWE logo! Uiteraard behouden we onze vertrouwde kleuren, maar hebben we het logo veranderd naar een “lachende boodschappen tas”, omdat winkelen met korting namelijk altijd leuk is! Hou onze App in de gaten, want er zullen nog veel nieuwe updates volgen. Heeft u tips dan horen we dit graag op info@promotiez.be

Ratings and Reviews

4.6 out of 5
464 Ratings

464 Ratings

wies'je ,

Folders

Ik bekijk graag de folders. Ik maak graag lijstjes en met de folders lukt dat goed. Ik weet zo waar ik het voordeligst kan kopen.

Boontje007 ,

Tevreden

Zo gemakkelijk om vanuit je luie zetel alle foldertjes in te kunnen zien...👍🏼

App Privacy

The developer, Kingbee B.V., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

 • Location
 • Identifiers
 • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

 • Location
 • Contact Info
 • Search History
 • Identifiers
 • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

 • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

 • Family Sharing

  Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You Might Also Like