Rituals Home & Body Cosmetics 4+

Shopping, meditation & yoga

Rituals Cosmetics B.V.

  • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Ontdek alle voordelen van My Rituals - ons exclusieve en kosteloze membership programma - in de palm van je hand met de Rituals App. Profiteer van 10% korting op je eerste bestelling en krijg toegang tot premium content zoals ons magazine, masterclasses, podcasts, recepten en yoga- en meditatieoefeningen. Ontvang meer van waar je van houdt om een soulful life te leiden en je welzijn te stimuleren.

My Rituals inspireert niet alleen onze members om het rustig aan te doen en een soulful life te leiden. Als een echte vriend willen we ook de groei en ontwikkeling van je welzijn ondersteunen - zowel fysiek en mentaal als spiritueel en emotioneel - om betekenisvolle momenten gedurende de dag te vinden met onze producten, editorial content en deskundige begeleiding. Onderweg doorloop je verschillende fases van je reis. Elke fase onthult unieke beloningen, voordelen en ervaringen. Je profiteert van exclusieve cadeaus, uitnodigingen voor VIP events, tips en trucs voor een doelgericht leven en heel veel andere dingen waarvan wij denken dat je er dol op zult zijn.

We willen jouw leven zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom is winkelen met onze app zo gemakkelijk. Met een paar klikken laat je jouw favoriete luxe Rituals producten thuis bezorgen. Van geuren voor je woning en lichaamsverzorging tot geavanceerde clean en conscious skincare. Verbeterde navigatie, productadvies en een eenvoudige bestelprocedure: met de Rituals-app heb je het zelf in handen.

We werken samen met verschillende deskundigen uit de branche - zoals Mo Gawdat en Dr. Shelby Harris - om masterclasses voor je te creëren. Of het nu gaat over het vinden van meer positiviteit in je dagelijks leven of het verbeteren van de kwaliteit van je slaap, wij hebben de video’s, tips en trucs die je daarbij helpen.

Onze yogi's hebben verschillende yogalessen voor je samengesteld: of je nou op zoek bent naar meer energie, een betere balans of ontspanning na een drukke werkdag. Met een swipe op je telefoon ontdek je verschillende yogastijlen en welke stijl het beste past bij jouw dagelijkse routine.

We hebben ook een groot aantal verschillende begeleide meditaties in de app opgenomen, om je balans te vinden wanneer en waar je ook bent. De app leert niet alleen beginners alles over mediteren, maar bevat ook meditatietechnieken voor mensen die al jaren meditatie beoefenen. Mediteer, en help jezelf aan meer eigenwaarde, positiviteit en rust in je hoofd. Adem in en visualiseer een gevoel van innerlijke rust, adem uit en voel de stress uit je lichaam verdwijnen. Dit is wat de Rituals app voor jou kan betekenen.

Cadeaus geven is eenvoudiger dan ooit tevoren, met betekenisvolle momenten. We bieden een eenvoudig hulpmiddel om je te herinneren aan speciale momenten met je vrienden en familie. Markeer een betekenisvol moment en ontvang een herinnering voor de verjaardag, trouwdag of andere speciale dag naar keuze met je geliefden. Met de optie om een speciaal cadeau toe te voegen is het vieren van betekenisvolle momenten eenvoudiger dan ooit."

Nieuw

Versie 1.66.1

In this release we worked on deeplinks for new campaigns coming soon. We added an extra field in the Ireland checkout. We also made some general improvements and bug fixes.

Beoordelingen en recensies

4,8 van 5
6,5K beoordelingen

6,5K beoordelingen

Chikka 32 ,

Puur genieten

Heerlijke producten, heerlijk geurtjes! App gemakkelijk in gebruik!

kekoeur ,

Super

Génial merci

Elo vanina icks ,

Elodie (PROTECT By Elo )

LIVREUR DÉSAGRÉABLE POUR LA 1ere commande en espérant qu’il soit plus sympathique pour celle ci ! Merci

App-privacy

De ontwikkelaar, Rituals Cosmetics B.V., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

 • Aankopen
 • Identificatie­methode
 • Gebruiks­gegevens
 • Diagnostiek

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

 • Aankopen
 • Locatie
 • Contact­gegevens
 • Gebruikers­content
 • Identificatie­methode
 • Gebruiks­gegevens
 • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

 • Zoek­geschiedenis
 • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

 • Wallet

  Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Winkelen
Winkelen
Winkelen
Winkelen
Winkelen
Winkelen