Schermafbeeldingen

Beschrijving

De gratis epilepsie app van het Royal Veterinary College is een nieuwe en interactieve manier om de epilepsie van uw huisdier op te volgen. Hoofdfuncties zijn:

Aanvallendagboek: geeft u de mogelijkheid om de gegevens van de aanvallen van uw huisdier te registreren, bijvoorbeeld hoe de aanvallen eruit zien, de aanvalsfrequentie en wat er tijdens en na de aanvallen gebeurt.

Medicatiedagboek: geeft u de mogelijkheid om de medicatie van uw huisdier te registreren zoals dosering en hoe vaak u deze moet geven.

Medicatie herinneringen: geeft u de mogelijkheid een alarm in te stellen vóór het moment dat uw huisdier de medicatie moet nemen, per medicatie kunt u een apart alarm instellen.

Mijn huisdier: geeft u de mogelijkheid om de gegevens van uw huisdier te registreren, inclusief informatie over de diagnose van epilepsie en testen die gedaan zijn. In de notitiefunctie kunt u vragen aan uw dierenarts opslaan en er is een contactenlijst om snel toegang te hebben tot de gegevens van uw dierenarts en andere relevante personen.

Exportfunctie: geeft u de mogelijkheid om een samenvatting van het aanvallendagboek, medicatiedagboek en de medische geschiedenis per e-mail te verzenden naar uw dierenarts of een ander e-mailadres.

Delen Functie: maakt het mogelijk om de medische geschiedenis, aanvallendagboek en medicatiedagboek van uw huisdier anoniem te delen met de RVC als bijdrage aan toekomstige studies naar epilepsie bij dieren.

Educatief materiaal: de app bevat veel informatie over epilepsie, zoals wat epilepsie is, hoe je het kan diagnosticeren en hoe u verschillende soorten aanvallen kunt herkennen. U vindt er ook praktisch advies over wat u het beste kan doen als uw huisdier een aanval krijgt en hoe u moet omgaan met de medicatie.

Het is gratis, zonder inschrijfkosten.

De makers van de app hebben er alles aan gedaan om de informatie in de app juist te vermelden. Houdt u er rekening mee dat de informatie in deze app voornamelijk bedoeld is voor het Britse publiek en mogelijk kan veranderen na het publiceren van de app. De informatie is geen vervanging voor het advies van uw dierenarts. RVC is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen naar aanleiding van het gebruik van de informatie in deze app.

www.rvc.ac.uk

https://www.facebook.com/rvccanineepilepsyresearch

Nieuw

Versie 1.1.21

Update om datuminvoervelden te corrigeren.

App-privacy

De ontwikkelaar, Royal Veterinary College, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Overige gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou