Scenic Motor Navigatie 4+

Plan, Rij & Track moto Routes

Applified Life Inc.

Ontworpen voor iPad

  • 4,6 • 1,2K beoordelingen
  • Gratis
  • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Honderden euros voor een Garmin Zumo of TomTom Rider? Scenic is een echt alternatief, en in sommige opzichten zelfs beter dan dure navi-units. Probeer het gratis!

PLAN
Plan routes door via punten en stops te droppen. Scenic toont je een route tussen de punten. Vind je de route niet mooi? Kies een andere routemodus, inclusief curvy!

IMPORTEER
Een mooie route op 't internet gevonden? Of heb je er nog wat in Basecamp? Geen probleem ... Scenic kan vele bestandsformaten aan en heeft zelfs directe koppelingen met heel wat andere apps en websites, waaronder Scenic's eigen WebApp waar je Google Maps-URL's kunt plakken en GPX, KML, KMZ, GDB (Garmin) en ITN (TomTom) bestanden in kunt slepen.

ONTDEK
Scenic heeft een uitgebreide database met duizenden prachtige routes, gedeeld en beoordeeld door lokale Scenic-gebruikers wereldwijd. Selecteer een gebied, tap op 'Zoeken' en kijk welke routes er naar voren komen.

WEES VERRAST
Nog een andere manier om een ​​geweldige route te krijgen ... Scenic kan een rondreis voor je genereren in een bepaalde richting met een bepaalde afstand. Of een bochtige route naar een bestemming naar keuze creëren.

RIJ
Laat Scenic je navigeren met duidelijke instructies op het scherm, stembegeleiding en aanpasbaar detour-gedrag. Gebruik touch-enablede handschoenen om de speciaal ontworpen gebruikersinterface te bedienen.

OFFLINE KAARTEN
Ga je vaak buiten de gebaande paden? Naar gebieden zonder mobiele telefoonontvangst? Geen probleem, met offline kaarten heeft Scenic geen verbinding nodig tijdens het navigeren.

REGISTREREN
Scenic navigeert je niet alleen, maar houdt ook je locatie, snelheid en hoogte bij. Leuk om een ​​logboek bij te houden van al je ritten.

HERLEEF
Maak onderweg foto's en voeg een opmerking toe. Scenic herinnert zich waar je ze hebt genomen en slaat ze op bij je rit.

INZICH
Hoeveel heb ik gereden op mijn oude Yamaha? Heb ik dit jaar minder gereden? Wat was mijn gemiddelde snelheid deze week? Hoeveel ritten heb ik deze maand gedaan? Scenic vertelt het je!* WAARSCHUWING: Voortgezet gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij drastisch verminderen.

* Scenic heeft een optioneel Premium abonnement dat toegang geeft tot de premium functionaliteiten (Stem begeleiding, Route Import en Route en Trip export, Round Trip generatie, beter zoek resultaten en hoogte profielen) Het abonnement wordt automatisch elk jaar verlengd. De eerste betaling wordt bij uw bevestiging van de aankoop in rekening gebracht op uw iTunes-account. Het wordt automatisch vernieuwd tenzij automatisch vernieuwen is uitgeschakeld ten minste 24 uur vóór het einde van de huidige periode. Uw account wordt binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van de huidige periode opnieuw in rekening gebracht. Abonnementen kunnen door u worden beheerd en automatische verlenging kan worden uitgeschakeld door naar uw account instellingen in de iTunes Store te gaan.

Scenic's privacy policy: https://scenic.app/privacy-policy
Scenic's terms of use: https://scenic.app/terms

Nieuw

Versie 3.16

Scenic is een waar alternatief voor dure motor GPS-units… en meer!
New Features
- Change your email in the app
- Delete your account in the app
- Elevation included in GPX exports

Bug Fixes / Enhancements
- Small UI fixes for smaller devices
- All stop names included in GPX export
- Sporadic crashes with CarPlay
- Removed ‘Other WunderLINQ detected’ warning
- iPhone 14 compatibility

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
1,2K beoordelingen

1,2K beoordelingen

peterbaaiker ,

Beste navigatie app voor moto / auto liefhebber

Ik heb scenic aangekocht jaren geleden toen nog in de beginfase van de app, toen toerde ik met de moto door Belgie en grens met Duitsland. Nu jaren later, moto’s weg maar een roadster Opel Gt 2007 en Jaguar F-Type in de plaats. De app is echt volwassen geworden, zeer mooi werk vd ontwikkelaar. Je kan echt genieten van de rit. De app helpt je om niet te veel boetes op te lopen. Knap werk. grts Peter

Fredbod ,

Très content

Très content de cette application, facile à utiliser. On ne roule plus qu’avec ça lors de nos déplacement en moto. Les update réguliers sont très bien.

Coq&Lion ,

Idéal !

Une app parfaite pour se faire un chouette itinéraire facile, en choisissant les options de trajet en fonction du trafic, ou du véhicule, ou de vos goûts. Un excellent enregistreur de vos parcours. Tout y est pratique, clair et convivial.

App-privacy

De ontwikkelaar, Applified Life Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

 • Locatie
 • Contact­gegevens
 • Identificatie­methode
 • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

 • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

 • Delen met gezin

  Sommige in-app aankopen, waaronder abonnementen, kunnen mogelijk deelbaar zijn met je gezinsgroep wanneer Delen met gezin is ingeschakeld.

Suggesties voor jou

Navigatie
Navigatie
Navigatie
Navigatie
Navigatie
Navigatie