SHARE Mobility 4+

GLIDE.IO

Ontworpen voor iPhone

    • 4,7 • 297 beoordelingen
    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

WAT IS SHARE MOBILITY ?
SHARE Mobility is een netwerk van gedeelde voertuigen die middels een applicatie beschikbaar zijn gemaakt op verschillende vaste locaties in steden en gemeenten. Deze applicatie is op maat gemaakt van instanties (overheden, gemeenschappen, bedrijven,…) die het autodelen wensen te promoten door gebruik te maken van een vloot voertuigen die tevens ter beschikking staat van buurtbewoners. Deze dienst wordt aangeboden door lokale vlootbeheerders die instaan voor het onderhoud, de reiniging, taksen, verzekering en zelfs de brandstof. De eindgebruiker geniet van een all-in tarief volgens gebruiksduur en afgelegde kilometers.

WAAR KAN IK SHARE MOBILITY GEBRUIKEN ?
Het SHARE Mobility platform verbindt verschillende lokale aanbieders met één en hetzelfde nationale autodeelplatform. Hierbij kan je als gebruiker genieten van een optimale dienstverlening en aanspreekpunt in je regio, en heb je bovendien de mogelijkheid om ook elders in het land voertuigen van deze vloot te gebruiken.

WELKE FUNCTIES BIEDT DE APPLICATIE ?
Een beschikbaar deelvoertuig uit de regio zoeken en reserveren
Het gereserveerde voertuig localiseren
Het voertuig ontgrendelen en vergrendelen
Het gebruik beheren door reservaties te verlengen, wijzigen en annuleren
Eventuele schade registreren
Contact opnemen met de helpdesk

GEINTERESSEERD IN ONS AANBOD ?
Indien je gebruik wenst te maken van onze voertuigen, volstaat het om deze applicatie te installeren en je gratis te registreren.
Zijn er in jouw buurt nog geen voertuigen aanwezig, en wens je hier toch gebruik van te maken, contacteer ons dan ! Wij kunnen samen met lokale overheden of bedrijven bekijken in hoeverre we onze dienstverlening dichter bij jou kunnen brengen.

Nieuw

Versie 4.0.5

Verbeterde stabiliteit en prestaties

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
297 beoordelingen

297 beoordelingen

wolfie belg ,

Gemakkelijk

Zeer gebruiksvriendelijk
En goedkoper dan de concurrentie

Matthijs Steven ,

Leuke ervaring

2e auto verkocht en voor het eerst in 3 maanden een auto nodig dus gekozen voor Sharing. Reservatie vlot verlopen, begin was even wennen…zoals bij alles. Auto comfortabel, stil en voorzien van alle snufjes om rijden gemakkelijker te maken.

Fred Borrel ,

Das raar?

Bij registreren de melding: vervaldatum ongeldig. En nu? Geen vermelding wát er is verlopen. (creditcard, rijbewijs en legitimatie zijn alle geldig) en daar sta je dan. App doet niks, alleen melding geven. Geen faq, verwijzing naar helpdesk etc. Laat me raden: Zal van Belgische ontwikkelaars zijn? Lol.

App-privacy

De ontwikkelaar, GLIDE.IO, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Financiële gegevens
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Reizen
Diensten
Diensten
Reizen
Lifestyle
Reizen

Suggesties voor jou

Reizen
Navigatie
Navigatie
Reizen
Navigatie
Reizen