Silver 12+

Een kijkje in het hoofd‪!‬

Gwendolyn Portzky

Ontworpen voor iPad

    • 2,2 • 54 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Word één van de personages op het Silver festival. Bepaal zelf het avontuur door de gedachten, gevoelens en gedragingen te kiezen van jouw personage.

Silver biedt je een exclusieve kijk in het hoofd van andere jongeren!

In deze game volg je 4 verschillende personages tijdens hun bezoek aan het Silver-festival. Doorheen het festival manipuleer je de gedachten, gevoelens en het gedrag van de personages. Zij komen regelmatig terecht in een moeilijke situatie. Jij duikt in hun hoofd en kiest hun gedachten, gevoelens en gedrag. Afhankelijk van jouw keuzes, zal de dag van de personages er telkens anders uitzien. Jij bepaalt hun avontuur en zorgt dus voor een top festival of flop festival!


Voor wie?

Vraag jij je soms af wat er omgaat in het hoofd van anderen? Ben jij benieuwd naar hoe het komt dat anderen op een bepaalde manier reageren? Wil jij graag meer weten over het verband tussen gedachten, gevoelens en gedrag? Dan is Silver iets voor jou!

Silver is een game gericht op jongeren tussen 12 en 16 jaar.


Hoe speel je de game?

Je kiest één van de vier personages en volgt die doorheen zijn dag op het Silver festival. Afhankelijk van jouw keuzes zal de dag van Adam, Nora, Ben en Lotte er anders uit zien! De game wordt gespeeld op tablet of smartphone.

Beoordelingen en recensies

2,2 van 5
54 beoordelingen

54 beoordelingen

.....O_O..... ,

Gesponsord door school

Dees ding is gesponsord door school

dbendnf ,

Slecht

Watttt zaai mannnnn tis zo saai dat ik mijn telefoon door het raam heb gegooid xxxn

umama25 ,

broodjeboulette

duurt te lang salam

App-privacy

De ontwikkelaar, Gwendolyn Portzky, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Onderwijs
Onderwijs
Onderwijs
Onderwijs
Onderwijs
Onderwijs