iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

MAAK JIJ JE ZORGEN OM EEN PLEK OP JE HUID?

SkinVision is een veilige medische app voor het controleren van plekken op je huid. Met onze service kun je verdachte huidplekken zelf checken zodat je op tijd de juiste zorg kunt zoeken. Je foto's opslaan op de body map om zelf veranderingen bij te houden of om aan je dokter te laten zien of tegen betaling foto's insturen ter beoordeling door ons algoritme. We vertellen je dan binnen 30 seconden of er een verhoogd risico is en adviseren je over eventuele vervolgstappen.

Een op de vijf Nederlanders krijgt te maken met huidkanker. Een snelle en effectieve behandeling is vaak goed mogelijk als de ziekte op tijd wordt ontdekt. Wanneer je regelmatig je huid controleert heb je de meeste kans er op tijd bij te zijn.

Het SkinVision-algoritme is getraind op basis van honderdduizenden foto's die klinisch gevalideerd zijn door dermatologen. Een onafhankelijke studie van het Erasmus MC toont aan dat het algoritme een sensitiviteit van 95% heeft in het herkennen van tekenen van huidkanker.

SkinVision is een CE-gemarkeerde medische service. We gaan zorgvuldig met jouw data en gegevens om en zijn ISO en NEN 7510 gecertificeerd voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

Het insturen van foto's ter beoordeling door ons algoritme is een betaalde dienst. Je kunt kiezen voor losse betaalde Skin Checks of een voordelig 3- of 12-maandenplan met onbeperkt gebruik. Heb je zorgverzekering bij CZ, Just, OHRA, VGZ of Nationale-Nederlanden? Dan kun je kosteloos gebruik maken van SkinVision. Voer bij het aanmaken van je account je zorgverzekering relatienummer in om dit aanbod te activeren.

Door SkinVision te gebruiken, kun je:

- Verdachte moedervlekken makkelijk & snel controleren wanneer het jou uitkomt.
- Binnen 30 seconden weten of er een verhoogd risico is.
- Je foto's opslaan in handige mappen om zelf veranderingen bij te houden of om aan je dokter te laten zien.
- Je huidtype en risicoprofiel ontdekken en tips krijgen over hoe je je huid het beste gezond kunt houden.
- De lokale zonnekracht inzien, zodat je jezelf voldoende kunt beschermen tegen de zon.

Heb je naar aanleiding van onze service vragen? Ons team staat voor je klaar en is bereikbaar via info@skinvision.com.

DISCLAIMER:
SkinVision helpt bij het herkennen van de afwijkende kenmerken die bij de meeste vormen van huidkanker voorkomen. Let op: het advies is geen diagnose en dient ook niet als dusdanig te worden geïnterpreteerd. Mocht je je op enig moment ongerust voelen over een plek op je huid of je ziet dat een plek op je huid verandert, irriteert of gaat bloeden, adviseren wij je dringend om naar de dokter te gaan. De SkinVision-service is niet bedoeld voor gebruik bij kinderen.

Nieuw

Versie 6.10.0

We hebben jouw SkinVision verbeterd om je te helpen je huid gezond te houden. In deze versie hebben we de risicobeoordeling en en je vindt nu meer gedetailleerde uitleg, advies en ondersteuning om je voor te bereiden op een eventueel bezoek aan je arts.

SkinVision is een gereguleerde medische dienst. Zoals iedere zorgaanbieder zijn wij verplicht je verzekeringsgegevens te checken. We hebben het daarom nog eenvoudiger gemaakt om je zorgverzekering te koppelen. We wensen je een goede gezondheid!

Beoordelingen en recensies

4,1 van 5
75 beoordelingen

75 beoordelingen

Jonni333 ,

Skinvision heeft mijn leven gered.

4 jaar geleden een foto genomen, resultaat: laag risico (symptomen)
Dit jaar terug een foto genomen, resultaat; hoog risico! Advies om dermatoloog te raadplegen.
De dermatoloog heeft een melanoom vastgesteld en zegt dat Skinvision mijn leven gered heeft.

Reactie van ontwikkelaar ,

Hi Jonni, wat fijn om te horen dat je tijdig bij de dermatoloog terecht bent gekomen! Dat is het aller belangrijkste. Jouw verhaal raakt ons enorm en we zouden graag persoonlijk met je in contact willen komen. Zou je contact met mij op willen nemen via mijn mail max.ijkelenstam@skinvision.com?

Nogmaals, enorm bedankt dat je een review hebt geschreven om jouw ervaring te delen. Zo help je anderen zoals jij om bij hen ook het bewustzijn te verhogen over huidkanker.

Max IJkelenstam | SkinVision

sintouche ,

Super utile !

App très utile pour suivre l’évolution de ses grains de beauté et savoir quand faire appel à un dermato

Reactie van ontwikkelaar ,

Good morning!

Thank you for your kind review! I'm glad to hear that you think SkinVision is useful to keep an eye on the changing of moles. I hope that you will be able to integrate the usage of SkinVision in your daily routine to get fully self-aware about your own skin health. Thank you for being a part in our mission to save 250.000 lives in the next decade.

I wish you the best of health.

Fbeugjxbdkefj ,

€€€€

Zonder cash kan je hier niets mee doen, GO SEE A DOCTOR!

Reactie van ontwikkelaar ,

Goedemiddag,
Ik kan absoluut zien hoe frustrerend dit kan zijn, dus ik hoop dat ik de service van SkinVision kan verduidelijken. SkinVision wordt vermeld als een gratis app omdat deze gratis te downloaden is met veel gratis functies, zoals herinneringen voor huidcontrole, body mapping en nog veel meer. Om echter direct een risicobeoordeling voor jouw huid plek te krijgen op basis van onze medische technologie met CE-markering, zijn in-app-aankopen van toepassing.

Onze teams werken er hard aan om SkinVision voor iedereen toegankelijk te maken door samen te werken met alle partijen die onze missie delen: het redden van 250.000 levens in het komende decennium. Ben je verzekerd of werk je bij een van onze partners, dan kun je gratis gebruik maken van onze service. Ik zal je hier graag begeleiden als je contact met ons kunt opnemen via rogier@skinvision.com met het e-mailadres dat je hebt gebruikt om een ​​SkinVision-account aan te maken. Als alternatief kun je meer informatie vinden op onze pagina met veelgestelde vragen door naar skinvision.com/support te gaan.

Wat betreft het zien van een dokter, we raden je het altijd aan om naar een dokter te gaan als je onzeker bent over een huidplek. Je kunt niet voorzichtig genoeg doen waaneer het om je eigen gezondheid gaat. Onze service is ook een toevoeging op je huisarts, geen vervanging. SkinVision is er om mensen gerust te stellen zodat ze niet naar de huisarts hoeven te gaan, of toch om dat extra zetje in de rug te geven om een bezoek te plannen.

Ik hoop hiermee wat duidelijkheid geschept te hebben. Zo niet, stuur mij dan alsjeblieft een mailtje met jouw vragen/opmerkingen.

Met vriendelijke groet,

Rogier | SkinVision

App-privacy

De ontwikkelaar, SkinVision B.V., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

 • Gezondheid en fitness
 • Aankopen
 • Locatie
 • Contact­gegevens
 • Gebruikers­content
 • Identificatie­methode
 • Gebruiks­gegevens
 • Vertrou­welijke informatie
 • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

 • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

 • Delen met gezin

  Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou