iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

We introduceren SoMo, een allesomvattende vervoersapp die verbonden is met de HERE Mobility Marketplace. SoMo is de beste manier om je rit, je woon-werkverkeer of je carpool te plannen en te organiseren - per bus, metro, taxi, limo of auto.

Of je nu alleen rijdt of op zoek bent naar een carpool met vrienden voor een eenmalige bijeenkomst of een terugkerend evenement, met SoMo kun je meerijders uitnodigen en vervoersdetails delen, realtime aankomsttijden krijgen en gemakkelijk communiceren voor een vlotte rit.

Download SoMo en reis gemakkelijk en met plezier van A naar B.

De slimme manier om een rit te organiseren
SoMo maakt het hele proces van het organiseren van een enkele rit, woon-werkverkeer of carpoolen met familie en vrienden veel eenvoudiger. Of je nu naar een familiebruiloft moet, naschoolse carpooling wil regelen of een soloritje plant, doe het op jouw manier. Kies uit openbaar vervoer zoals bus, metro of taxi, of creëer een rit en nodig anderen uit om mee te doen. Reis op een slimme manier, bespaar tijd en deel het plezier.

Met SoMo kun je verbinding maken met je sociale netwerk en een ritgroep aanmaken op basis van een gedeelde bestemming of gemeenschappelijke interesses. Dit is perfect voor woon-werkverkeer en je kunt je rit delen en daarmee anderen uitnodigen. De geavanceerde kaarttechnologie van de app en de live gegevens maken het plannen en delen van je trip eenvoudig, zodat je met gemak naar de zondagse voetbalwedstrijd of naar een familieetentje kunt gaan.

Eenvoudige app voor al je reisbehoeften
Je hoeft niet meer te wisselen tussen navigatie, kaarten, messaging en ritplanningsapps om je reis te organiseren. SoMo biedt je de mogelijkheid om een rit te vinden en te boeken met behulp van verschillende vervoersmogelijkheden. Ga waar je maar wilt met de auto, neem een taxi, bus of limo, of neem samen met vrienden deel aan een bestaande rit of carpool.

SoMo combineert al je transportbehoeften binnen één mooie en gebruiksvriendelijke interface. Open de app, plan je rit met behulp van functies zoals zoeken of kaartweergave en je bent onderweg.

Geoptimaliseerde ophaal-, aflever- en reisroutes
Het algoritme van SoMo optimaliseert de routeplanning en navigatie om je op tijd op je bestemming te brengen en zorgt ervoor dat je op tijd aankomt. De app maakt gebruik van chauffeurlocaties om de meest efficiënte pick-up en drop-off-routes te bepalen op basis van volledige route-waypoints, tijd en afstand. De app fungeert ook als een klassieke navigatie-app, die de bestuurder stapsgewijze begeleiding en realtime verkeersupdates biedt. Bovendien zorgen automatische updates over de locatie van de bestuurder en de aankomsttijden ervoor dat de bestuurder veilig kan navigeren en veilig kan aankomen zonder afleiding.

SoMo is de one-stop-shop voor al je transportbehoeften. De app biedt sociale netwerkverbindingen voor makkelijke groepscreatie en het zoeken van ritten en is een alles-in-een transportapplicatie voor planning en optimalisatie voor een snellere rit.

Download SoMo om samen te creëren en te rijden. Boek je rit en stap in de toekomst van de mobiliteit.

Disclaimer
Controleer de beschikbaarheid van de vervoersmogelijkheden in de plaats waar je woont. Niet alle opties worden op alle locaties aangeboden.

Nieuw

Versie 1.6.9

We hebben een aantal bugs opgelost en kleine verbeteringen doorgevoerd voor een betere SoMo ervaring.

Beoordelingen en recensies

2.5 van 5
6 beoordelingen

6 beoordelingen

kunchy84 ,

Bug ajout invité

Le but ouverture de l’app a été résolu mais il en reste au moins un important : impossible d’ajouter des invités à un trajet ou un événement. Également les événements créés n’apparaissent pas dans l’onglet approprié mais seulement en première page. Bugs de jeunesse probablement. L’app a l’air prometteuse

Informatie

Provider
HERE Apps LLC
Grootte
132.7 MB
Categorie
Navigatie
Compatibiliteit

Vereist iOS 12.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees, Spaans

Leeftijd
4+
Locatie
Deze app kan je locatie gebruiken zelfs als de app niet geopend is. Hierdoor kan de batterij sneller leegraken.
Copyright
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou