Screenshots

Description

Lees uw Sport/Voetbalmagazine op iPad of iPhone met deze gratis applicatie.

Sport/Voetbalmagazine is het nieuwsmagazine van de sport en een referentiepunt voor wie verder kijkt dan de waan van de dag. Er is aandacht voor Europees voetbal en de Jupiler League, maar ook voor opmerkelijke feiten in de lagere afdelingen, voor herinneringen en anekdotes. Sport/Voetbalmagazine richt ook de schijnwerpers op andere sportdisciplines. Van wielrennen over basketbal en volleybal tot tennis, alles passeert de revue.

De voordelen van deze applicatie op een rijtje:
• u leest Sport/Voetbalmagazine al op dinsdagavond vanaf 21 uur
• u kunt al beginnen lezen tijdens het downloaden
• elke uitgave wordt automatisch gedownload in de nacht na verschijning (enkel via wifi)
• u kunt uw gedownloade nummers ook offline lezen
• u bladert doorheen het magazine waarbij u kunt inzoomen op artikels, foto’s en grafieken
• u leest Sport/Voetbalmagazine ofwel in Magazine lay-out ofwel in de geoptimaliseerde Tablet lay-out of smartphone lay-out.
• u leest artikels in tekstmode (tap op een artikel in Magazine lay-out om dit in tekstmode te lezen)
• u navigeert gemakkelijk door het magazine aan de hand van de paginastrip onderaan
• met de bladwijzer opent u het vakblad meteen weer op de juiste pagina
• en als abonnee is dit allemaal gratis!

Abonnees op de papieren versie van Sport/Voetbalmagazine krijgen in de app, zonder extra kosten, toegang tot hun content. Bent u abonnee, dan kan u deze dienst activeren in de applicatie.

Niet-abonnees kunnen via de applicatie een los nummer kopen of zich abonneren. Voor een los nummer betaalt u €3,99. Voor een digitaal abonnement betaalt u €29,99 per jaar. Deze aankopen worden via uw Apple ID verrekend en beheerd, volgens de modaliteiten bepaald door iTunes:
• Gedurende de door u gekozen duur van het abonnement kunt u alle beschikbare magazines downloaden zonder bijkomende kosten.
• De betaling via uw iTunes Account gebeurt bij de bevestiging van de aankoop.
• Het abonnement wordt automatisch vernieuwd, tenzij u de automatische vernieuwing uitschakelt, ten laatste 24 uur voor het aflopen van het abonnement. Standaard staat de automatische vernieuwing aan (= Auto-renewing, until cancelled by user).
• De betaling voor de vernieuwing van het abonnement via uw iTunes account vindt plaats 24 uur voor het aflopen van het abonnement.
• Het abonnement kan beheerd worden door de automatische vernieuwing uit te zetten. Dit doet u door naar de gebruikersinstellingen van uw iTunes account te gaan, op uw iPad, iPhone of in iTunes op uw computer.
• U kunt een abonnement niet stopzetten tijdens de looptijd van het abonnement.
• Wanneer u een abonnement neemt, vervallen de overblijvende gratis nummers die u eventueel nog tegoed hebt.

https://www.roularta.be/nl/privacy-policy-clean
https://www.roularta.be/nl/disclaimer (Terms of use)

Voor verdere vragen omtrent abonnementen of toegang tot de applicatie kan u steeds contact met ons opnemen via onlineservice@abonnementen.be

What’s New

Version 4.1.6

Bedankt dat u onze app gebruikt! We werken voortdurend aan verbeteringen om het digitaal lezen zo aangenaam mogelijk te maken. Uw feedback is steeds welkom op onlineservice@abonnementen.be
In deze versie:
- Bugfixes voor de pushnotificaties

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
6 Ratings

6 Ratings

Jacky/Stijn ,

Gemiddeld

Handig om te lezen, goede kwaliteit.

Zeer storende reclame iedere keer dat de app geopend wordt, dit wordt teenkrullend irritant als je een artikel leest terwijl je ook aan het chatten bent op facebok bijvoorbeeld. Telkens je terug naar je artikel gaat word je tegengehouden om snel verder te lezen door de schermvullende reclame. Dit is zeker frustrerend voor een betalende applicatie (het abonnement uiteraard). Tot zover dat ik twijfel om mijn abonnement na 1 kwartaal al stop te zetten...

DelVosa ,

App is waardeloos

De app onthoudt niet welke magazines je reeds gedownload hebt, je moet dus meermaals hetzelfde magazine downloaden telkens je dit wil lezen. Tevens dien je je minstens 1x/week opnieuw in te loggen. Eenmaal gedownload is het magazine wel goed leesbaar. Dus inhoudelijk is de app wel goed, maar hij werkt niet naar behoren

Developer Response ,

Dag DelVosa. Bedankt voor uw feedback! Dat u uw magazines steeds opnieuw moet downloaden en herhaaldelijk opnieuw moet inloggen, is natuurlijk niet de bedoeling. Gelieve een mailtje te sturen naar onlineservices@abonnementen.be. Wij helpen u graag verder om dit probleem op uw toestel op te lossen.

JosDum123 ,

Warning: don't subscribe - app doesn't work!!

Deze app is totaal krankzinnig. Neem vooral geen digitaal abonnement. Om te activeren heb je het nummer nodig dat op de verpakking staat (!?). Ik heb nu al bijna een jaar lang voor een abonnement betaald maar moet elke week ook nog eens betalen om het nummer te kunnen lezen. Schandalig.

App Privacy

The developer, Roularta Media Group, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like