Schermafbeeldingen

Beschrijving

U kunt in de Sporza app terecht voor live updates van de Jupiler Pro league en de belangrijkste Europese voetbalcompetities. Uiteraard kunt u er ook genieten van alle wedstrijden van de Rode Duivels. Daarnaast is er plaats voor wielrennen, veldrijden, tennis en zaalsporten.

Deze app is een startpunt, geen eindpunt. Sporza zal in fases de app ombouwen tot een volwaardige, hedendaagse mobiele applicatie. Naast de live-verslaggeving, is er ook plaats voor nieuwsberichten en videobeleving. U kunt hier onder andere terecht voor de hoogtepunten van de Jupiler Pro League nog dezelfde avond van de wedstrijd.

Nieuw

Versie 5.0.5

Algemene bug fixes en verbeteringen

Beoordelingen en recensies

2.4 van 5
137 beoordelingen

137 beoordelingen

dorienDB93 ,

Meldingen

Het zou handig zijn moest je kunnen instellen welke meldingen je wilt ontvangen zodat je niet alle sport meldingen ontvangt alleen het geen wat je wilt weten

Onder voorbehoud ,

Update ???

Na update vorige week geen mogelijkheid meer video op Home page af te spelen. Recente iPad .. Indien je een update uitvoert, gelieve eerst te bekijken of alles functioneel is. Spijtig maar app is nutteloos. Gelieve voorbeeld te nemen aan internationale sport apps.

Reactie van ontwikkelaar ,

Beste, inderdaad de video speelt niet meer onmiddellijk maar gaat eerst naar het artikel waar vervolgens de video bekeken kan worden.

Koen Van Pelt ,

Zeer slechte gebruikservaring

Based on iPhone 7. De app werkt niet naar behoren. De videofragmenten werken bijna nooit, je kan ze laden maar niet afspelen. Gemakkelijke overzichten, zoals klassementen van competities of wielerwedstrijden, staan te veel klikken verstopt - en dit zijn toch basisgegevens. Heimwee naar Teletekst!

Informatie

Provider
VRT
Grootte
41.1 MB
Categorie
Sports
Compatibiliteit

Vereist iOS 10.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Engels

Leeftijd
Leeftijdskeuring 4+
Copyright
© sporza.
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou