Schermafbeeldingen

Beschrijving

U kunt in de Sporza app terecht voor live updates van de Jupiler Pro league en de belangrijkste Europese voetbalcompetities. Uiteraard kunt u er ook genieten van alle wedstrijden van de Rode Duivels. Daarnaast is er plaats voor wielrennen, veldrijden, tennis en zaalsporten.

Deze app is een startpunt, geen eindpunt. Sporza zal in fases de app ombouwen tot een volwaardige, hedendaagse mobiele applicatie. Naast de live-verslaggeving, is er ook plaats voor nieuwsberichten en videobeleving.

Nieuw

Versie 21.02.03

CarPlay ondersteuning

Beoordelingen en recensies

2.5 van 5
183 beoordelingen

183 beoordelingen

Charlie Clavo ,

Video

Onmogelijk videoscreen te verlaten van zodra de advertentie is gestart + kwaliteit video is laag (voorheen was resolutie hoger).

Onder voorbehoud ,

Update ???

Na update vorige week geen mogelijkheid meer video op Home page af te spelen. Recente iPad .. Indien je een update uitvoert, gelieve eerst te bekijken of alles functioneel is. Spijtig maar app is nutteloos. Gelieve voorbeeld te nemen aan internationale sport apps.

Reactie van ontwikkelaar ,

Beste, inderdaad de video speelt niet meer onmiddellijk maar gaat eerst naar het artikel waar vervolgens de video bekeken kan worden.

Tom-Jones ,

Slechte video

Videoplayer kan niet goed vooruitspoelen - blijft eeuwig bufferen. AirPlay werkt ook niet, dus kan die Sporza stream niet op AppleTV bekijken -> nutteloos.

App-privacy

De ontwikkelaar, VRT, heeft aangegeven dat de werkwijze van de app omtrent privacy mogelijk het gebruik van gegevens omvat zoals hieronder wordt beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek
  • Overige gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou