Schermafbeeldingen

Beschrijving

Welkom! Fijn dat je de weg vond naar onze Start 2 Run app. Als je op zoek bent naar een handige app die je begeleidt tijdens je trainingen, gemakkelijk is in gebruik én toffe motivaties en tips van Coach Evy Gruyaert bevat om echt te kunnen genieten van het lopen, dan ben je hier aan het juiste adres.

We staan voor je klaar om je te begeleiden naar (jouw eerste) 5km, 10 km, 10 miles of misschien wel een (halve) marathon. Wij zorgen ervoor dat jij jouw doel bereikt. De trainingsschema’s in de app zijn opgesteld door ervaren sportcoaches bij Energy Lab. Kies het schema dat bij je past, en coach Evy zal je vertellen wanneer je mag versnellen of vertragen. Het volgen van een schema helpt je om verantwoord op te bouwen waardoor je kans op blessures verkleint. De extra tips die je tijdens de training te horen krijgt, helpen om je loophouding te verbeteren en de juiste keuzes te maken op vlak van voeding & drinken voor, tijdens en na je training. Coach Evy is jouw persoonlijke trainer, jouw digitale loopvriendin die altijd voor je klaar staat om samen te gaan trainen.

Wist je dat coach Evy ook duizenden voornamen insprak, zodat je tijdens de training ook gepersonaliseerde aanmoedigingen kan horen. “Komaan, Sarah, nog even volhouden” of “Ik ben fier op je, Chris”. Ontdek zelf of jouw naam ook reeds beschikbaar is.

Je staat er niet alleen voor, naast de Start 2 Run app is er ook een actieve Start 2 Run community op facebook en instagram. Wissel ervaringen uit, motiveer elkaar, of vind er het antwoord op al jouw loopvragen.

Combineer jouw trainingen met je favoriete muziek, of laat mij je inspireren via mijn Spotify afspeellijsten. Laat je door de muziek meeslepen en geniet van jouw sportmoment. Misschien ervaar je wel een runner’s high, als je geluk hebt!

Ook is de Start 2 Run app beschikbaar op Apple Watch en kan de koppeling gemaakt worden met de Gezondheid app van Apple.
Jouw Start 2 Run trainingen kunnen dan ook gesynchroniseerd worden met Apple Gezondheid.

Krijg toegang tot alle trainingsschema’s via een maand- of jaarabonnement. Als nieuwe klant krijg je een gratis proefversie van 1 week om de app uit te proberen. Je kan dit abonnement starten en beheren via jouw ITunes-account. Je abonnement wordt automatisch verlengd tenzij je het minstens 24u voor het einde van de lopende abonnementsperiode opzegt. De verlenging wordt tijdens deze laatste 24u in rekening gebracht op je account.

Of gebruik de gratis versie van de app om vrije trainingen te registreren en bij te houden in je trainingsdagboek.

Zullen we er samen invliegen?

Start 2 Run voorwaarden:
https://www.start2run.net/nl/disclaimer
Start 2 Run website: www.start2run.app

Nieuw

Versie v4.5.1

Het issue waarbij Evy lange pauzes laat bij het uitspreken van de status of instructies is opgelost

Beoordelingen en recensies

3.2 van 5
199 beoordelingen

199 beoordelingen

user103024 ,

Recensie app

Hey, ik wou dit is uitproberen, maar ik voer gwn mijn e-mailadres in en het zegt van: voer een geldig e-mailadres in.
Wat kan ik doen? Want mijn e-mailadres is wel juist.

Reactie van ontwikkelaar ,

beste, kan je ons even contacteren via evy@start2run.be zodat we het voor je kunnen nakijken? Heb je eventueel al een account? Dan kan je op "wachtwoord vergeten" klikken om een nieuw wachtwoord in te stellen.

bluebirdscribbles ,

Super app met wel 1 bug

Toffe app om mij te steunen om mijn conditie te verbeteren!
1 minpuntje is wel dat het commentaar soms wegvalt voor evy klaar is met spreken of zelfs niet begint wanneer het moet. Hopelijk is dit een bug die vlug gefixt wordt?

Reactie van ontwikkelaar ,

Hallo, dat is niet de bedoeling. Heb je de app al eens verwijderd en opnieuw geinstalleerd? Je zal zo geen abonnement of andere gegevens verliezen.
Als je meer details kan geven over wat er gebeurt of wanneer je audio wegvalt, dan horen we dat heel graag via evy@start2run.be zodat we het verder kunnen onderzoeken.

Mirte Peerlinck ,

Super app maar waar oefeningen en maaltijden?

Deze app is geweldig! Je wordt gemotiveerd en zo is het makkelijker vol te houden! 👍🏻
Al enkele keren werd tussen mijn trainig gezegd dat er oefeningen en recepten in de app zouden staan maar ik vind deze nergens...

Reactie van ontwikkelaar ,

Dag Mirte, dank je voor je review. De tips, oefeningen en recepten vind je terug op www.start2run.net
We bekijken de opties om die beschikbaar te maken in de app.

App-privacy

De ontwikkelaar, Energy Lab, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Contact­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Gezondheid en fitness
  • Aankopen
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou