iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

De MIVB-app is de referentie voor uw verplaatsingen in Brussel. Personaliseer uw traject in Brussel en heel België met de geïntegreerde reiswegplanner, die niet enkel het netwerk van de MIVB bevat, maar ook de netwerken van de NMBS, De Lijn en TEC.

U kan een account aanmaken om uw app volledig te personaliseren en om toegang te krijgen tot extra functionaliteiten. Hebt u al een MIVB-account via MyBOOTIK, ons online aankoopplatform? Super, dan kan u dezelfde account gebruiken om in te loggen op de app!

De reiswegplanner van de MIVB-app biedt u de beste mobiliteitsoplossing van deur tot deur. Dankzij de geolokalisatie begeleidt de app je van je vertrekpunt tot je bestemming en optimaliseert daarbij het gebruik van de verschillende vervoerswijzen (met de bus, tram, metro, trein of te voet). Geef uw zoekopdracht in en volg de instructies. Aan boord van een voertuig geeft de app u een seintje als u de halte nadert waar u moet afstappen. Bij aankomst voegt de app uw reisweg toe aan uw vaak gebruikte lijnen en uw laatste trajecten vindt u terug in uw meest recente zoekopdrachten.

Wenst u uw traject vooraf te plannen? Geen probleem, sla uw zoekopdracht op en de app geeft u een seintje wanneer het tijd is om te vertrekken!

Eventuele storingen op uw vaak gebruikte lijnen en de lijnen in uw omgeving zijn op elk moment beschikbaar. In 1 klik krijgt u de wachttijd in real time te zien en heeft u toegang tot de uurregeling van een lijn. U kan uw favoriete bestemmingen opslaan en een nieuwe naam geven. Op die manier berekent de app onmiddellijk uw reisweg van uw huidige locatie tot een van deze bestemmingen. Een halte of een lijn kan eveneens toegevoegd worden aan uw favorieten, zodat u meteen de wachttijd aan de halte en eventuele storingen kan raadplegen en het traject van de lijn kan opzoeken.

Als u een lijn in detail bekijkt, krijgt u ook informatie over gelijklopende lijnen. Hierdoor kan u uw reis aanpassen en optimaliseren door de eerstvolgende lijn te nemen die langskomt aan de halte.

Nieuw

Versie 1.5.21

Deze nieuwe versie biedt niet alleen een nieuwe gebruikservaring, maar ook tal van nieuwe functionaliteiten om nog meer rekening te houden met jouw behoeftes.
Met de nieuwe versie van de app:
* Kan je jouw favoriete lijnen en haltes opslaan zonder een account aan te maken. Je kan deze ook nog steeds opslaan en synchroniseren via je MIVB-account.
* Vind je de realtime aan je favoriete haltes, de haltes in je buurt en je aansluitingen sneller terug.
* Vind je de informatie over storingen en wijzigingen op ons netwerk sneller terug.
Meerdere schermen werden ingrijpend gewijzigd, dus staan we meer dan ooit open voor je opmerkingen.

Beoordelingen en recensies

3.1 van 5
35 beoordelingen

35 beoordelingen

Guiguilegus ,

Avis utilisation appli

Hello, Appli user friendly. La gestion des intérêts est bien faite et utile. Par contre de temps à autre je dois me déconnecter pour afficher le temps réel.

Reactie van ontwikkelaar ,

Bonjour,
Merci d'avoir pris le temps de nous évaluer. Est-ce pour tout vos arrêts ou lignes que le problème se pose? Ou une en particulier?
Bien à vous - équipe STIB Mobile

mn_c ,

Top

Application bien pensée et les nvlles MAJ sont fonctionnelles. Parfois quelques bugs mais rien de bien grave.

LaBosniaqueSansNom❤️ ,

Nulle je préfère l’ancienne version

Franchement je préférer l’ancienne version de la STIB, cela je comprend rien

Reactie van ontwikkelaar ,

Bonjour,

Rencontrez-vous un problème sur un écran en particulier?

Bien à vous - l'équipe STIB Mobile

Informatie

Provider
STIB-MIVB
Grootte
69.5 MB
Categorie
Reizen
Compatibiliteit

Vereist iOS 9.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Engels, Frans

Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
STIB © 2018
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou