Stress Autism Mate (SAM‪)‬ 4+

GGz-Centraal

    • Free

Screenshots

Description

Stress Autism Mate (SAM) app is een wetenschappelijk onderbouwde gepersonaliseerde applicatie die gemaakt is voor en door mensen met een autismespectrum stoornis (ASS).


SAM kan helpen om inzicht te krijgen in de dagelijkse en wekelijkse ervaren stress, maar ook in de activiteiten die gedurende de dag en week goed gaan. Door een dagoverzicht en een weekoverzicht te genereren van de stress en de daarbij ondernomen activiteiten kan er een goed beeld ontstaan van de momenten die goed gaan, die soms goed en soms slecht gaan, en die slecht gaan gedurende de dag en de week. Aan de hand van dit overzicht wordt het makkelijker om je ritme aan te passen en stressniveau te beïnvloeden of juist vast te houden als het goed gaat. SAM geeft ook een houvast om op eigen initiatief je gegevens met anderen te delen. SAM geeft een overzicht van de dagelijkse en wekelijkse stress door 4 keer per dag vragen te stellen over de activiteiten van de afgelopen 4 uur en de daarbij behorende stresssignalen. SAM berekent op basis van je antwoorden hoe je stressniveau was gedurende de afgelopen 4 uur. Dit doet SAM met een wetenschappelijk onderbouwd algoritme.


SAM is gemaakt op verzoek van cliënten met ASS. SAM is gemaakt voor en door clienten met ASS in samenwerking met GGz Centraal en TNO. Je kan je eigen SAM personaliseren door de tijden van de vragenlijsten en de dagen waarop er vragen komen in te stellen. Daarnaast stel je je eigen persoonlijke stresstips in. Je kan kiezen voor kleurrijke grafieken of grafieken in blauwtinten en er kan gekozen worden om de activiteiten te beoordelen met emoticons of in taal.

What’s New

Version 2.0.6

De laatste bug is opgelost, nu geen tip in verkeerde taal meer op de Vandaag pagina.

App Privacy

The developer, GGz-Centraal, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Sensitive Info
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Capido Daten met een beperking
Lifestyle
Kwikstart
Lifestyle
soChicken
Lifestyle
My Clothing Loop
Lifestyle
Broednest
Lifestyle
Bidden Onderweg
Lifestyle